Facebook a blocat contul lui Sosoaca, gata cu live-urile. Senatoarea da in judecata Facebook: „Doar eu si Trump mai suntem blocati”

politica

Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat joi ca Facebook i-a blocat posibilitatea de a posta noi mesaje sau realiza noi live-uri. Senatoarea a mentionat ca va da Facebook in judecata.

”Am contul blocat de azi dimineata, doar eu si Trump mai suntem blocati pentru atitudinile noastre. In schimb, in noi se da intr-un hal fara de hal. Mi s-a spus ca am fost blocata pentru ca i-am spus unei doamne ca are o fata de doamna de rad si curcile pe care le creste. Avand in vedere ca dansa ma injurase inimaginabil si eu am reclamat-o pe ea” , a declarat Sosoaca la Romania TV.

Senatoarea a anuntat apoi ca va da in judecata Facebook. Ea a mentionat ca va folosi contul sotului ei si ca isi va face si alte doua-trei conturi pentru a putea tine legatura cu toti admiratorii sai.

”O sa vorbesc cu colegul meu Chitic si o sa fac ce a facut si el, adica o sa dau in judecata Facebook-ul. Stiu ca UE a condamnat cenzurarea de catre aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie sa faci acest lucru. Facebook-ul este condus in spate de neomarxisti si globalisti, asa ca avem raspunsul. O sa folosesc contul sotului meu si probabil ca imi voi mai face vreo 2-3 conturi pentru a putea socializa cu oamenii. Eu nu ma opresc, daca cineva crede ca ma va opri, nu, asa mai mult ma ambitioneaza. Sa aiba mare grija cu mine” , a declarat aceasta.

Citeste si: Chitic, prietenul lui Sosoaca, da in judecata Facebook. Cere 50.000 de euro si „distrugerea” echipamentelor cu care i-a fost stearsa o postare

Mai mult despre: ,

Comentarii: