Facebook, obsesia PSD. Andronescu cere PSD-ului sa ia cu asalt reteaua de socializare: „De ce nu am gasit tehnicile sa contracaram minciunile ca e o guvernare toxica?”

politica

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a sustinut intr-un discurs la Congresul PSD ca partidul a pierdut alegerile din 26 mai din cauza „stirilor false” si ale online-ului, facand astfel referire la Facebook. „Aceste cai nevazute ale online-ului trebuie sa ne preocupe in mai mare masura, pentru ca ele au facut diferenta in aceste alegeri”, a sustinut Andronescu, care candideaza la sefia PSD.

„Cu ce i-am dezamagit pe oameni? Ce trebuie sa facem sa ii recastigam? Avem potentialul si forta sa indreptam lucrurile pe care le-am facut gresit. Sigur, a fost o infrangere. Am pierdut o batalie, dar cred ca nu am pierdut razboiul. Trebuie sa strangem randurile si fara aroganta si cu respect sa recastigam oameni care ne-au dat cel mai mare numar de voturi la alegerile din 2016”, a afirmat Andronescu.

Ecaterina Andronescu a sustinut ca PSD nu a stiut sa opreasca stirile false si sa foloseasca eficient tehnologia.

„Trebuie sa le explicam oamenilor ca am vrut sa stopam abuzurile din justitie, nu am vrut o justitie pentru liderul nostru sau pentru noi, cei din PSD”, a mai declarat Andronescu.

„PSD a integrat Romania in UE si NATO. De ce nu am gasit tehnicile sa contracaram minciunile ca e o guvernare toxica? Alegerile din acest an si cele ce urmeaza se desfasoara in secolul 21. Tehnologia, de multe ori pe cai nevazute, transmite catre populatie mesaje false care n-au nimic de-a face cu realitatea.

Trebuie sa ne facem aceasta structura tehnologica pentru a putea comunica in timp real. (…) Aceste cai nevazute ale online-ului trebuie sa ne preocupe in mai mare masura, pentru ca ele au facut diferenta in aceste alegeri. Trebuie sa aducem in departamentele noastre, in structurile noastre, oameni care au ce spune: tineri corporatisti, studenti. PSD nu are decat o sansa: directia de a merge inainte”, a sustinut Ecaterina Andronescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: