Facut „securist”, Victor Ponta face marea dezvaluire despre Dragnea: „M-ai batut la cap sa mergem la ‘baieti’ la SRI sa le ceri ajutorul”

politica

Acuzat de Liviu Dragnea, duminica seara, ca este „securist”, Victor Ponta vine cu o replica usturatoare. El arata ca de fapt actualul sef al PSD este cel care se umilea in fata SRI pentru a obtine diferite avantaje.

„Imi aduc aminte ca tu il bateai la cap pe George Maior sa o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (ca erai casatorit nu conteaza ca tu esti cu ‘familia traditionala’) si tot explicai ca ea stie ruseste ca a studiat la Moscova. (…) Daca te scarpini singur la buba te pot ajuta!”, spune Ponta.

„Liviu – iar te scarpini la buba? Eu nu mai am nici timp nici chef de mizeriile si laturile in care traiesti tu cu bufonii si metresele tale – dar oamenii trebuie sa stie adevarul !

1. Imi aduc aminte ca tu taiai porcul la vila T14 a SRI si alergai mesenii cu soriciul

2. Imi aduc aminte ca tu ai comandat vin scump din America sa il faci cadou lui Florian Coldea de ziua lui sa il impresionezi / si dupa alegerile din Decembrie 2016 tu ai fugit la Coldea sa il rogi sa il convinga pe Iohannis sa te puna Premier

3. Imi aduc aminte ca tu il bateai la cap pe George Maior sa o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (ca erai casatorit nu conteaza ca tu esti cu ‘familia traditionala’) si tot explicai ca ea stie ruseste ca a studiat la Moscova

4. Sa imi aduc aminte ca in ziua in care ai fost prima data condamnat de ICCJ in 2015 ai venit la mine in birou si m-ai batut la cap sa mergem la ‘baieti’ la SRI sa le ceri ajutorul la recurs?

Nu vrei sa schimbi placa asta si sa ne spui in 2018 din banii dati de la Buget la PSD de cate ori ai platit zborurile cu avioane si elicoptere private pentru tine si noua iubita?

Daca te scarpini singur la buba te pot ajuta!”, a scris Ponta pe Facebook.

Duminica, dupa sedinta CEX, Liviu Dragnea a declarat ca Pro Romania este un partid facut de „securisti”.

”Securisii si-au facut doua partide: unul pe stanga, unul pe dreapta. Pe stanga e partidul lui Maior si Coldea, Pro Romania, pe dreapta e Ciolos. Faptul ca au inceput sa desfaca conservele e de bine”, a declarat Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: