Fake news de proportii lansat de PSD dupa dezbaterea lui Iohannis cu jurnalistii: „Are casca in ureche”

politica

PSD a distribuit masiv pe Facebook, in timul dezbaterii lui Klaus Iohannis cu jurnalistii, o fotografie trucata in care ar avea o casca in ureche.

„Nu pot sa cred! Marele Iohannis are nevoie sa i se sopteasca in casca! Ca altfel nu este in stare sa raspunda la intrebarile presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directa cu Viorica Dancila: se teme ca nu-i va putea sopti nimeni raspunsurile!”, a scris Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, pe Facebook.

Aceasta postare este distribuita masiv de liderii PSD. „Presedintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci si foarte spontan!😂 O dovedeste cu prisosinta casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!??Ghinion!!!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️”, a scris si Firea.

Un jurnalist l-a intrebat pe Iohannis in acest sens, presedintele a izbucnit in ras.

„Mai multi colegi se intreaba pe grupurile de WhatsApp daca aveti casca in ureche si daca va sufla cineva?”, a fost intrebat direct Iohannis de catre un jurnalist de la Adevarul.

Klaus Iohannis a raspunz razand, punandu-si degetele inspre urechi.

„Aici nu, aici nu … cred ca (Iohannis a indicat cu degetul catre cutia craniana) … Ma banuiti cateodata ca fara copiuta nu merge? Nu cred ca ma banuiti de asa ceva”, a raspuns presedintele, ironizand-o pe Viorica Dancila.

Imagini realizate de jurnalisti care dovedesc ca Iohannis nu avea casca.

Mai mult despre:

Comentarii: