Fara competente si reusite ca ministru al Finantelor, Ionut Misa ar putea fi numit acum sef la ANAF

news

Ionut Misa, fost ministru in Guvernul Tudose este unul dintre numele favorite pentru preluarea presedintiei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, potrivit unor surse guvernamentale, citate de Hotnews.ro.

Ionut Misa a fost inlocuit la Ministerul Finantelor de Eugen Teodorovici, cel care detine acest portofoliu in Guvernul Dancila. Misa a fost in trecut directorul Directiei mari contribuabili din ANAF si secretar de stat la Finante in Guvernul Grindeanu.

Potrivit ziarului Ziua de Constanta, Ionut Misa si-a inceput activitatea in cadrul Directiei Generale de Finante Publice Constanta, in functia de sef al Serviciului de Indrumare, Colectare Venituri. Ulterior, a fost numit sef al Serviciului Gestionare Registru Contribuabili si Dosare Fiscale-Persoane Fizice, din cadrul AFP Constanta.

In 2005 a fost numit sef al Administratiei Finantelor Publice Eforie, iar patru ani mai tarziu a devenit seful Administratiei Finantelor Publice Constanta. In ANAF a fost numit seful Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili in februarie 2013.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: