„Fara penali la Cotroceni”. A tunat in creierele PSD, cum vor sa atraga voturi de la USR pentru Dancila

politica

Strategie penibila a PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Tocmai PSD incearca sa se foloseasca de tema penalilor in functii publice pentru a-l ataca pe Klaus Iohannis.

„Voteaza cu inima in turul 2! Fara penali la Cotroceni! Voteaza PSD!”, a postat Valeriu Steriu pe Facebook.

PSD plagiaza astfel unul dintre mesaje de forta ale USR, „Fara penali in functii publice”, sperand probabil ca astfel vor atrage voturi pentru Viorica Dancila din partea simpatizantilor lui Dan Barna.

Viorica Dancila s-a folosit deja de tema caselor lui Klaus Iohannis in mai multe discursuri publice.

„Si pentru ca atunci cand am venit, erau cativa care aveau o pancarta pe care scria ‘hotii’… au crescut la scoala lui Iohannis. Vreau sa va spun ca-n mana mea nu se afla cheile de la sapte case si nici in cealalta, fondurile europene pe care sa le folosesc in interesele personale… vreau sa le spun ca si-au gresit adresa, mainile mele sunt curate, nu am de-a face cu niciun fel de lucruri pentru care ma poate acuza de coruptie, si ca mine sunt multi in aceasta tara, dar pentru a nu vedea gunoiul din propria curte, e mult mai usor sa arati la altul”, a afirmat Dancila la inceputul lunii noiembrie intr-o conferinta de presa la Arad.

Mai mult despre: ,


Comentarii: