Dragnea renoveaza fatada la Rahova. Alex Dima (Pro TV): „Vine doamna Carmen Dan in vizita? Poate doamna Vio”

news

Reporterul Pro TV Alex Dima (Romania, te iubesc) anunta ca au inceput lucrari de refacere a fatadei penitenciarului Rahova, locul in care se afla incarcerat Liviu Dragnea.

„Se reface fatada la Rahova. 🤔 Vine doamna Carmen Dan in vizita? Poate doamna Vio… Uite, ar fi o solutie pentru refacerea puscariilor. Intra la zdup cate un nemuritor imbuibat si spatiu se modernizeaza. Ce ziceti?”, a scris Alex Dima pe Facebook.

Carmen Dan a anuntat, in urma cu doua zile, ca intentioneaza sa il viziteze pe Liviu Dragnea la Rahova.

”Eu nu am crezut niciun moment ca decizia va fi aceea. Odata ce s-a intamplat, cei din PSD au perceput acest lucru ca un soc. Membrii acestui partid sunt cei care constientizeaza ca acest partid sa isi regaseasca echilibrul. Nu ma gandeam ca va fi aceasta solutie. Atunci cand PSD a trecut prin perioade de criza a avut capacitatea de a se regrupa. Cred ca asta se va intampla si acum. S-a pierdut o batalie si aici vorbesc de alegerile europarlamentare, dar cred ca o sa ne regrupam.

Eu nu am vorbit cu domnul presedinte, nu am avut posibilitatea. Nu s-a intamplat sa existe aceasta solictare. Dansul stabileste cu cine poate discuta telefonic in aceasta perioada”, a declarat Carmen Dan.

Intrebata daca il va vizita la inchisoare pe Liviu Dragnea, Carmen Dan a sugerat un raspuns pozitiv.

„Bineinteles ca iau in calcul aceasta posibilitate. Eu nu sunt din categoria celor care se dezic, in ultima perioada am vazut destui, din pacate chiar din partid. Nu dau exemple pentru ca nu sunt un om conflictual. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, a tinut acest partid unit”, a mai spus Carmen Dan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: