Favoruri pentru Dragnea. Fostul stapan al PSD a iesit pe ascuns din puscarie pentru 24 de ore

news

Surse citate de televiziunile de stiri anunta ca fostul sef al PSD, Liviu Dragnea, a primit o zi de permisie joi. El s-a intors vineri dimineata in penitenciar. Sorin Dumitrascu, liderul sindicalistilor din penitenciare, spune ca astfel de permisii se acorda de obicei dupa un an de incarcerare.

Mai multi apropiati ai lui Dragnea au declarat pentru Antena 3 ca acesta a stat toata ziua alaturi de familie apoi s-a intors in puscarie. Toata ziua si-a petrecut-o acasa in Bucuresti. Mai mult, se pare ca cei care l-au vazut au fost extrem de ingrijorati de starea acestuia.

Dragnea este extrem de afectat de regimul de incarcerare si a slabit foarte mult. „Liviu Dragnea ar fi avut o tristete in ochi si a marturisit ca este dezamagit de Viorica Dancila”, transm,ite patetic Antena 3.

Aceasta este prima zi pe care Dragnea si-a petrecut-o in libertate dupa incarcerarea din 27 mai. A incercat de mai multe ori sa primeasca o zi de permisie, dar aceasta nu i s-a acordat pana acum. Nici macar in ziua cand a implinit 57 de ani. Atunci a fost vizitat la puscarie de iubita Irina, insotita de fiul sau Valentin si sotia acestuia.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare dupa ce a fost gasit vinovat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Mai mult despre:

Comentarii: