„Felicitari lui Carmen Iohannis”. Cum a reactionat sotia presedintelui cand i-a vazut pe inculpatii Dragnea si Tariceanu la Cotroceni

news

Jurnalistul Mircea Marian, prezent la receptia oferita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, afirma ca sotia presedintelui a evitat intr-un mod elegant sa dea mana cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

„Receptia de la Cotroceni, vorbeste Juncker, poporu motaie linisit. Cand, in mijlocul ceremoniei, apar doi intarziati. 35 de minute dupa ora de incepere! Si, in loc sa intre prin spatele multimii, rusinati, o iau prin fata. Juncker vorbea, iar Dragnea si Tariceanu, cu fundul la el, dadeau mana cu alti invitati – sositi la timp.

Felicitari lui Carmen Iohannis: dupa discursuri, cand sotul s-a dus sa dea mana cu infractorul si martorul mincinos, ea a schimbat brusc directia si s-a indreptat catre niste elevi”, a relatat Mircea Marian.

Dragnea a anuntat inca de miercuri ca va intarzia la receptie. El a declarat, la Craiova, raspunzand unei intrebari, ca s-ar putea sa intarzie la receptia de Ziua Europei, organizata joi de presedintele Klaus Iohannis, dar ca va cauta „o scutire ceva” sa motiveze, relateaza News.ro.

„Maine s-ar putea sa intarzii la receptia de la Cotroceni, caut acum o scutire ceva sa motivez. Intentionez, daca reusim, sa terminam lucrarile in plenul reunit in timp util, pentru ca, din pacate, din cauza lipsei unor colegi de-ai nostri, niste hotarari ale Parlamentului au fost anulate. Eu ieri, si aseara, si azi dimineata, am vorbit la telefon personal cu aproape toti senatorii PSD, cu exceptia a doi dintre ei, si maine vreau sa fim cu totii acolo. Dupa ce dezbatem toate proiectele de legi de pe ordinea de zi, regulamente, comisia de ancheta parlamentara…”, a spus Liviu Dragnea, intrebat daca va participa la receptia de Ziua Europei, organizata joi de presedintele Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,


Comentarii: