Felix Rache, bufonul care facea pereche cu Mircea Badea la Antena 3, a trecut pe o noua pozitie importanta in cadrul Guvernului

news

Felix Rache, fost realizator al unei emisiuni pamflet la Antena 3, prieten foarte bun cu Mircea Badea, a trecut din fuctia de consilier de stat la cabinetul primului ministru Mihai Tudose la cea de „Consilier de Stat la Departamentul pentru Strategii Guvernamentale din cadrul aparatului de lucru al Guvernului”. Decizia a fost publicata, joi, 7 septembrie, in Monitorul Oficial, informeaza Pagina de Media.

In atributiile departamentului intra, printre altele, strategia de comunicare interna si internationala a Guvernului si premierului, dar si organizare unor actiuni de comunicare ce „vizeaza afirmarea culturii si identitatii nationale”, precum Centenarul Marii Uniri.

Care sunt atributiile departamentului condus de Rache:

– strategia de comunicare interna si internationala a primului ministru si a Guvernului

– eficientizarea comunicarii publice guvernamentale

– realizeaza rapoarte, sondaje, studii si analize privind comunicarea guvernamentala si imaginea Romaniei in strainatate

– derularea de campanii de comunicare publica

– organizeaza sau propune finantarea de evenimente ori actiuni de comunicare a caror finalitate vizeaza afirmarea culturii si identitatii nationale, precum si promovarea imaginii Romaniei in strainatate (precum Centenarul Marii Unirii)

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: