„Femeia bubuie de proasta. Poate ii anuleaza viza pentru SUA”. Reactie dura a unui presedinte de ONG

politica

Presedintele Expert Forum, Sorin Ionita, comenteaza dur gestul premierului Viorica Dancila de a duce doi copii pentru a admira armele de la fabrica de armament din Cugir.

„Am crezut ca e fake, dar se pare ca e real. Femeia bubuie de proasta: e o performanta sa gasesti doi copchii si sa te pozezi cu ei in fabrica de mitraliere, nu oricine reuseste. Si chiar acum cand merge in SUA sa tina vezi doamne marele discurs la ONU pe combaterea terorismului …

Poate ii anuleaza astia viza. Ori o impusca regele Abdullah al Iordaniei, ala-i ofiter cu scoala la Sandhurst”, a scris Ionita pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a fost prezenta sambata in orasul Cugir, unde functioneaza doua fabrici de armament, vizitand si una dintre acestea. Dancila a luat cu ea si doi copii, pe care i-a dus sa admire pusti de asalt.

Insotita de mai multi membri ai Guvernului, printre care si Mihai Fifor, Viorica Dancila, care a facut o „baie de multime” in mijlocul participantilor la evenimentul intitulat „Toamna cugireana”, a vizitat Centrul Cultural Cugir, in interiorul caruia au fost amenajate mai multe expozitii, printre care si una cu o parte din tehnica produsa la Uzina Mecanica (UM) Cugir si Fabrica de Arme Cugir.

Mai mult despre:

Comentarii: