news

O fetita de 8 ani din Botosani a fost gasita moarta in aceasta dimineata dupa ce a disparut de acasa vineri seara. Politistii suspecteaza ca ar fi fost ucisa

Maria, fetita de 8 ani disparuta vineri seara din satul Jijia, comuna botosaneana Albesti, a fost gasita in cursul noptii, decedata,  intr-o liziera de salcami. Din primele informatii, copila a fost gasita dezbracata si a fost, se pare, ucisa, transmite cotidianul local Stiri de Botosani.

Peste 100 de politistii, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera il cauta pe autorul crimei. In ajutor au venit jandarmii din Suceava si lucratori ai Biroului de Operatiuni Speciale Suceava.

”Sunt desfasurate activitati specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forte de ordine, politistii, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera”, au transmis reprezentantii IPJ Botosani.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

Amintim ca Chica Rosa Maria Silvia a disparut vineri seara, in jurul orei 20:00. Fetita a parasit domiciliul pentru a se deplasa la o ruda, care locuieste in apropiere, insa de atunci nimeni nu a mai vazut-o.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Romania, 3-0 in meciul cu Ucraina. Video cu momentul primului gol. Zeci de mii de romani sunt pe stadion

Primul gol al echipei Romaniei in meciul cu echipa Ucrainei a fost marcat de Nicolae…

2 ore ago

Elena Lasconi vrea sa rupa alianta cu PMP si Forta Dreptei. Iulian Bulai: „Ma bucur, ADU a insemnat o decizie gresita”

Alianta Dreapta Unita (ADU) a insemnat o decizie gresita din multe motive, a declarat, luni,…

2 ore ago

Parlamentarii au renuntat la munca pentru a se uita la meciul Romania-Ucraina: „Programul de lucru pentru astazi se opreste aici”

Plenul Camerei Deputatilor a fost suspendat, luni, cu 20 de minute mai devreme fata de…

2 ore ago

Ana Birchall va candida la Presedintia Romaniei. Ea a avut pozitii dure fata de Gabriela Firea si Florin Iordache dupa ce a fost exclusa din PSD

Ana Birchall, fost ministru PSD al Justitiei, isi va depune candidatura la Presedintia Romaniei, au…

3 ore ago