life

Un restaurant din Londra si-a prezentat meniul de fuziune britanico-italiana. De la bruschetta cu macrou la carbonara cu ou prajit

Doi chefi britanici, Alex Purdie si Richard Crampton-Platt au deschis, in Peckham, in sudul Londrei, Cafe Britaly un restaurant care promite sa serveasca mancaruri „autentic britaliene” – luand clasicele mancaruri britanice si actualizandu-le cu ingrediente italiene si invers, potrivit Mirror.

In meniu sunt aperitive, mic dejun, pranz, cina, garnituri si deserturi, iar un fel de mancare va costa intre 3,50 lire si 24 de lire. Clientii se pot bucura de un mic dejun „italian complet”, care include placinta, fasole si carnati de fenicul, precum si spaghete carbonara cu un ou prajit deasupra si bruscheta cu macrou.

„Sarbatorim povestea de dragoste a Marii Britanii cu mancarea italiana. Facem mancarurile italiene mai britanice, iar mancarurile britanice mai italiene. Incurajam spiritul italian de aventura, diversitate si creativitate, imbinat cu gusturile, confortul si umorul britanicilor, gazduit intr-o cafenea modernizata de la mijlocul secolului, cu ospitalitate si comunitate autentica. Speram ca o vizita aici va starni conversatii despre ce inseamna cu adevarat mancarurile traditionale”, spune restaurantul.

In timp ce multi oameni s-au grabit sa incerce meniul, utilizatorii retelelor sociale au ramas uluiti de concept.

Recent, Time Out London a distribuit un videoclip cu unele dintre produsele alimentare oferite, iar oamenii s-au grabit sa-si impartaseasca parerile.

„Nu cred ca lumea are nevoie de bucataria britanica de fuziune”, a spus un internaut. Un altul a spus: „Nu ma deranjeaza, dar nu cred ca vreun italian a fost implicat de fapt in asta”.

„Este cu adevarat jignitor”, a spus un utilizator italian de Instagram. „Ma doare inima italiana”, a adaugat altul. „As vrea sa nu fi vazut asta”, a comentat un altul.

Insa un italian si-a aratat sprijinul pentru restaurant si a spus: „Sunt italian, din Sicilia… nu exista nicio indoiala ca mancarea italiana clasica nu au nevoie de imbunatatiri si nu cred ca acesta este scopul lor. Este o contopire intre mancare locala si cea mai buna mancare din lume. Fii londonez si imbratiseaza adunarea la un loc a unor traditii diferite.”

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Recent Posts

Romania, 3-0 in meciul cu Ucraina. Video cu momentul primului gol. Zeci de mii de romani sunt pe stadion

Primul gol al echipei Romaniei in meciul cu echipa Ucrainei a fost marcat de Nicolae…

O oră ago

Elena Lasconi vrea sa rupa alianta cu PMP si Forta Dreptei. Iulian Bulai: „Ma bucur, ADU a insemnat o decizie gresita”

Alianta Dreapta Unita (ADU) a insemnat o decizie gresita din multe motive, a declarat, luni,…

29 de minute ago

Parlamentarii au renuntat la munca pentru a se uita la meciul Romania-Ucraina: „Programul de lucru pentru astazi se opreste aici”

Plenul Camerei Deputatilor a fost suspendat, luni, cu 20 de minute mai devreme fata de…

56 de minute ago

Ana Birchall va candida la Presedintia Romaniei. Ea a avut pozitii dure fata de Gabriela Firea si Florin Iordache dupa ce a fost exclusa din PSD

Ana Birchall, fost ministru PSD al Justitiei, isi va depune candidatura la Presedintia Romaniei, au…

2 ore ago

DNA l-a prins pe seful IPJ Cluj ca si-a folosit nevasta pentru a scapa de o amenda de circulatie. Politistii de la rutiera sunt si ei anchetati

Surse judiciare au prezentat detalii pentru aktual24.ro in legatura cu cazul chestorului Mihai Rus, seful…

5 ore ago