„In fiecare zi intram pe Google si habar nu avem despre asta”. Noi halucinatii la Antena 3, protestatarii #Rezist sunt manipulati de „nanoboti” – Video

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a prezentat, joi, la Antena 3 o noua teorie a conspiratiei prin care a lasat sa se intelegaca ca protestatarii #Rezist sunt manipulati prin tehnolagii avansate de catre Google si Facebook.

Intr-o emisiune dedicata modului in care ar fi manipulati utilizatorii de Facebook, sugerandu-se si ca protestatarii #Rezist ar fi la fel de manipulati, Plesoianu a dezvoltat o teorie a conspiratiei halucinanta. El a spus ca Google intentioneaza sa dezvolte nanoboti care ar urma sa-i transforme pe oameni in cyborgi.

„5 informatii foarte importante pentru utilizatorii Facebook si Google

Pentru ca am lucrat timp de 14 ani in domeniul marketingului online, pentru ca stiu foarte bine despre ce vorbesc si pentru ca am vizitat chiar sediile Google si Facebook din Silicon Valley, consider ca e de datoria mea sa explic ce sta in spatele acestor companii si in ce fel vor sa ne construiasca viitorul.

Pentru inceput, cred ca este foarte bine sa stiti urmatoarele:

1. Regina Dugan (cel de-al 19-lea Director al DARPA – Agentia Departamentului american de Aparare care se ocupa cu dezvoltarea de tehnologie militara avansata) a plecat in anul 2012 la… Google. Acolo, Regina Dugan s-a ocupat de Departamentul de… tehnologie avansata.

2. Dupa patru ani, fosta directoare DARPA Regina Dugan a plecat de la Google. Unde s-a dus mai departe? …La Facebook! Pentru a se ocupa de… tehnologie avansata.

3. Exact in perioada in care fosta directoare DARPA a lucrat la Google, Google a achizitionat Boston Dynamics – cel mai important producator de roboti militari. Pana sa fie cumparata de Google, compania Boston Dynamics producea roboti militari avansati cu finantare direct de la… DARPA.

4. Unul dintre proiectele in care Google investeste masiv este explicat chiar de catre directorul departamentului sau de Dezvoltare Tehnologica, Ray Kurzweil: ‘Pana in 2030, vom avea deja tehnologia necesara pentru a introduce in corpul omenesc milioane de nanoboti (mini-roboti, de dimensiune moleculara). Prin intermediul nanobotilor, vom conecta creierul la Internet, vom conecta neocortexul la Cloud!’…

…Cu alte cuvinte, Google investeste masiv pentru a dezvolta ceea ce adeptii sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley numesc ‘Omul 2.0’. Pentru conducerea Google, omul viitorului este… omul-cyborg.

5. Unul dintre domeniile in care DARPA investeste cel mai mult este Realitatea Virtuala. Unul dintre domeniile in care si Facebook (unde a plecat fosta directoare DARPA cand a parasit Google) investeste foarte mult este… Realitatea Virtuala. In 2014, Facebook a cumparat Oculus VR – compania lider in industria Realitatii Virtuale – cu DOUA MILIARDE de dolari… Va dau, pentru moment, un singur citat din Mark Zuckerberg: „Dezvolt Realitatea Virtuala pentru ca realitatea reala nu mi se pare satisfacatoare. Realitatea Virtuala este mai buna decat lumea reala, cea din urma fiind limitata!”…

P.S. Voi reveni si cu alte informatii. Sunt multe lucruri aproape inimaginabile pe care este bine sa le cunoasteti. Am vorbit despre ele cu mult timp inainte sa intru in politica. Insa abia actualul scandal Facebook a reusit sa produca scurtcircuitul care ii face dintr-odata, pe foarte multi, cu adevarat receptivi…”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: