news

Fiica milionarului care s-a sinucis: „Tatal meu a fost un om curajos, a luptat si a construit o afacere care ii va purta amprenta multi ani de acum incolo”

Alexandra Morcovescu, fiica milionarului care s-a sinucis in hotelul sau din Ploiesti, a anuntat ca gestul tatatul ei nu a fost motivat de datorii, asa cum a speculat presa. Ea a mentionat ca tatal ei va avea parte de slujba la biserica, desi regulile BOR interzic slujbele in cazul celor care isi iau viata.

„In aceste momente grele pentru familia mea, doresc sa solicit intregii prese, careia ii multumesc ca ne este alaturi in aceste momente grele, sa transmita opiniei publice informatii corecte despre trecerea in nefiinta a tatalui meu. Prin urmare, fac urmatoarea precizare.

Tatal meu NU s a sinucis din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnalistilor care au facut speculatii in acest sens sa rectifice stirea.

In realitate, tatal meu a fost un om curajos care, in 30 de ani de activitate, in domeniul HORECA, nu s-a dat niciodata batut, din contra a luptat si a construit o afacere care ii va purta amprenta multi ani de acum incolo.

Si au fost destule situatii grele, tinand cont de starea economica a tarii in care traim. As dori sa se inteleaga foarte clar faptul ca tatal meu suferea de mai multi ani de depresie, generata de alte boli, acesta fiind momentul de slabiciune care, din pacate pentru familia noastra, a dus la aceasta grea pierdere. Va rog respectuos sa tineti cont de aceasta precizare in memoria tatalui meu”, a scris Alexandra Morcovescu pe Facebook.

Ea a mai anuntat ca milionarul va fi inmormantat duminica.

„Cu sentimente de durere profunda si ireparabila, va anuntam ca azi, trupul neinsufletit al tatalui nostru, cel care a fost Doru Morcovescu, va fi depus la orele 19, la Capela Bisericii Sfanta Vineri din Ploiesti, urmand ca duminica, ora 10 sa fie depus la Capela Bisericii Nasterea Maicii Domnului din Slanic Prahova.

Inmormantarea va avea loc luni, 2 ianuarie ora 12 la Biserica Nasterii Maicii Domnului din Slanic. Cei care l-au cunoscut, iubit si pretuit sunt asteptati in aceste zile sa isi un ultim ramas bun”, a anuntat Alexandra Morcovescu.

Citeste si: Sotia milionarului care s-a sinucis in propriul hotel din Ploiesti este doctor la Academia SRI. Academia a cerut sa-i fie retras titlul pentru plagiat

Doru Morcovescu a fost gasit mort, joi dupa-amiaza, in incinta hotelului pe care il detinea in Ploiesti si care este unul dintre cele mai mari hoteluri din oras.

Decesul a fost constatat de catre un echipaj al ambulantei, care nu au putut face nimic pentru a il salva pe barbatul in varsta de 61 de ani.

Morcovescu a fost gasit spanzurat joi dupa amiaza, in jurul orei 17:00, in incinta hotelului Prahova din centrul Ploiestiului.

Fiica milionarului, Alexandra Morcovescu, a confirmat decesul tatalui ei.

”Cutremurati in adancul sufletului nostru, la acest sfarisit de an, va aducem cumplita veste a plecarii dintre noi, la cele vesnice a tatalui nostru, Dorulet Morcovescu. Va anuntam cu adanca durere si profund regret ca cel care a fost iubitul nostru tata si sot, Dorulet Morcovescu a plecat dintre noi, dupa o viata de munca si devotamant.

A fost un om vesel, cald, generos cu cei din jur, saritor, cu o putere de munca uluitoare, un om care stia sa se bucure de viata si sa-i faca fericiti pe cei din jurul lui. In aceste clipe de grea cumpana, ii aducem un ultim omagiu.

Durerea pe care o resimtim, in aceste momente, este nemarginita si de nedescris in cuvinte, neputinta fiind singurul sentiment care a pus stapanire pe familia noastra. Dumnezeu sa-l aseze intr-un loc special, de unde sa ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit si pretuit. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace!”, a scris Alexandra Morcovescu pe Facebook.

Un echipaj al serviciului de ambulanta a mers la fata locului, insa cadrele medicale nu au putut face nimic, barbatul prezentand „semne clare de deces”, conform oficialilor acestei institutii.

Politia judeteana Prahova a anuntat ca a fost deschis un dosar care vizeaza infractiunea de ucidere din culpa.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

9 ore ago

Europa, lovita de inundatii majore. Se anunta pagube considerabile

Regiuni din Germania, Belgia, Franta si Olanda au fost afectate sambata de inundatii in urma…

9 ore ago

BBC: Trecerea la masinile electrice ramane fara… curent?

O analiza a BBC constata ca vanzarile de masini electric ear trebui sa creasca, aceasta…

9 ore ago

Presedinta Georgiei a respins legea privind „influenta straina.” Veto-ul va putea fi anulat de Parlament

Presedinta Georgiei, Salome Zurabisvili, a anuntat sambata ca a respins prin veto legea privind "influenta…

9 ore ago

Gantz, ultimatum pentru Netanyahu: Un plan post-razboi pana pe 8 iunie sau se va retrage din coalitie

Ministrul israelian fara portofoliu Benny Gantz i-a dat prim-ministrului Benjamin Netanyahu termen pana la 8…

9 ore ago