Senatorul PSD Petru Filip, despre NEPOTISMUL din consulate: „Peste tot in lume sunt rude”

news

Presedintele Comisiei pentru Politica Externa a Senatului, Petru Filip (PSD), are un punct de vedere original fata de situatia de la consulatul din Marsilia, unde ambii consuli sunt frati ai unor importante persoane din Guvern si Parlament.

Aktual24.ro a publicat luni un material in care se dazvaluie o situatie scandaloasa la una dintre misiunile diplomatice ale Romaniei. Ambii consuli romani de la Marsilia sunt frati ai unor importante persoane publice. Consulul Adrian Liviu Tohaneanu este fratele secretarului de stat de la MAI, iar consulul Bogdan Dumitrescu este fratele vicepresedintelui Senatului, Cristian Dumitrescu (PSD). Mai mult decat atat, Romania este intr-un conflict diplomatic cu Franta din cauza ca insista sa-l mentina pe post pe fratele secretarului de stat.

Solicitat sa exprime un punct de vedere fata de aceasta dovada evidenta de nepotism, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului, Petru Filip (PSD), a avut un raspuns uimitor.

In toata lumea functioneaza sistemul, peste tot sunt rude. Problema tine de calitatile si de modul in care acestea reusesc sa se exprime„, a declarat Petru Filip pentru aktual24.ro.

Senatorul a refuzat sa faca si alte comentarii, spunand ca nu este de competenta comisiei. „Nu eu l-am pus, nu stiu cine este, cati ani are (Adrian Liviu Tohaneanu, fratele secretarului de stat – n.r.). Haideti sa actionam institutional, faceti o sesizare la comisie”,  a mai spus Petru Filip.

In continuare, nu exista nicio reactie pe acest subiect din partea oficialilor Guvernului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: