„Filmarile de la Antena 3 m-au socat, pur si simplu”. Premierul OUG 13, Grindeanu, vorbeste despre „furturi”

politica

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat joi ca apar „tot mai multe dovezi” ca au existat „furturi” la alegerile locale, subliniind ca acestea nu-si iau locul intr-o tara membra a Uniunii Europene.

„Apar (…) toate aceste semne de intrebare, toate aceste dubii, care, iata, cu fiecare ora care trece, sunt tot mai mari, apar tot mai multe dovezi. Am vazut aseara niste filmari care, pur si simplu, m-au socat. Aceste lucruri inteleg ca incep sa fie parte a unui dosar si este foarte bine. S-a deschis un alt dosar. Trebuie sa fie cercetate toate aceste fapte.

Dar, dincolo de partea juridica, v-as ruga sa va puneti in locul nostru, in locul celor care au candidat, care au vrut sa fie primari generali sau primari de sector, care meritau sa fie, si in acest moment apar dovezi cum ca au existat furturi. Mi se pare ca asemenea lucruri intr-o tara a Uniunii Europene nu-si au locul”, a declarat Grindeanu, la sediul central al PSD.

Posturi de televiziune au difuzat imagini in care mai multe persoane ar umbla la sacii de voturi dintr-o incapere a Biroului Electoral Sector 1.

Citeste si: Uriasa manipulare Antena 3-PSD. Cel care umbla prin sacii cu voturi este chiar soferul lui Daniel Tudorache

Mai mult despre: ,

Comentarii: