FILMATI si perchezitionati precum suspectii de TERORISM. Cum au fost tratati de jandarmi ROMANII care au protestat fata de abuzurile lui Erdogan – VIDEO

news

Un grup de romani a protestat, joi, fata de abuzurile si epurarile care au loc in Turcia in aceste zile. Protestul a avut loc in fata ambasadei Turciei sin Bucuresti. Tinerii au fost tratati ca suspecti de terorism de catre jandarmi.

Iata imagini revoltatoare cu comportamentul jandarmilor. Tinerii au fost filmati agresiv atat de catre jandarimi, cat si de turcii din fortele de securitate ale ambasadei.

Aproximativ 20 de persoane s-au strans joi seara in fata Ambasadei Turciei de la Bucuresti, unde au protestat in liniste fata de ultimele actiuni ale Guvernului turc, in urma carora sunt afectate in jur de 50.000 de persoane.

„Represiunea pe care guvernul turc o organizeaza in aceste zile este neconstitutionala si anti-democratica. Aproximativ 50.000 de persoane sunt afectate, din armata, politie, magistratura, administratie publica, invatamant superior. Folosind esecul unei lovituri de stat militare, Erdogan si oligarhia lui doreste sa ingenuncheze complet societatea turca. Sa o conduca dupa perceptele islamului si impotriva traditiei ei seculare moderne”, se anunta pe pagina de Facebook dedicata protestului.

Initiatorii au spus ca sunt solidari cu „cei care sufera pe nedrept si cei care vor o Turcie democrata si seculara” si anunta ca la fata locului nu se va vorbi, actiunea fiind una similara cu a coregrafului turc Erdem Gunduz, cunoscut drept „Standig man”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: