Firea continua JIGNIRILE. Vorbeste de „regim criminal” si „stapani”

news

Senatoarea PSD Gabriela Firea i-a atacat din nou pe liberali, despre care sustine ca au ajuns slugile celor care au facut parte din guvernarea „Basescu-Ungureanu”.

„Se implinesc azi 3 ani de la debarcarea, printr-un vot istoric al Parlamentului, a guvernului de trista amintire, Basescu-Ungureanu si, cu voia Dvs ultimul pe lista, Predoiu. Lua astfel sfarsit regimul criminal al austeritatii partiale, spun partiala deoarece austeritatea a fost doar pentru popor, caci guvernantii isi extrageau nestingheriti sinecurile din sutele de milioane de euro sifonate de la bugetul anemic al statului.

(…) In ciuda criticilor furibunde ale fostului presedinte si a piedicilor puse de acesta, guvernele conduse de Victor Ponta au reusit sa reporneasca economia Romaniei, care de 3 ani inregistreaza cresteri semnificative, pe baze sanatoase, iar o data ce a fost setat acest cadru general, s-a putut trece la masurile proactive de stimulare a cresterii economice si de combatere a evaziunii fiscale, astfel incat sa se poata opera in siguranta o relaxare fiscala asteptata atat de de populatie cat si de mediul de afaceri.

N-ar fi corect ca actuala majoritate parlamentara, formata din PSD, UNPR, PC si PLR sa-si asume toate aceste realizari. La ele au contribuit, in buna masura, si partenerii liberali din USL. Faptul ca dupa numai un an de guvernare ei au ales sa ignore optiunea electoratului si sa se incoloneze in spatele celor care au fost sanctionati cu un masiv vot de blam in 2012, ilustreaza cat se poate de bine afirmatia ca in politica orice este posibil. Dar faptul ca acum se dezic de actiunile la care au participat activ doar pentru a-i cautiona pe noii lor colegi (sau stapani) tine deja de alte lucruri, si in special de caracter. Liberalii sunt practic striviti intre adevarul istoric, incontestabil, si propria lor ipocrizie.

Ar fi inutil sa polemizam acum cu liderii noului PDL, pentru care aceasta aniversare este un nou prilej de a-si exhiba frustrarile si esecurile. Nu putem sa nu remarcam insa inadecvarea cu care vorbeste despre lacomia actualei Puteri un personaj, proaspat trezit din hibernare politica, si care va ramane in istoria postdecembrista a Romaniei nu ca premierul debarcat prin motiune de cenzura dupa mai putin de 3 luni de guvernare, ci doar exclusiv gratie listei produselor de protocol destinate propriei sale lacomii”, a declarat Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: