Categories: politica

Firea, DISPERATA dupa imagine. Suna la televiziuni sa se certe in direct – VIDEO

Primarul general Gabriela Firea a insistat sa intre in direct la Digi24 dupa ce un analist politic a declarat ca „cu un singur tur de scrutin si participare liliputana la vot, doamna Firea e general-sef in lupta cu arborii si cu natura”.

Politologul Ioan Stanomir a comentat ironic implicarea Gabrielei Firea dupa furtuna puternica de ieri din Bucuresti.

„Optiunile nu se nasc, optiunile le fac cetatenii. Intr-o natiune somnolenta civic optiunile vor fi iesite din aceasta noapte a seriozitatii civice. In seara aceasta, primarul nostru general, Gabriela Firea se razboia cu gurile de canal si ne explica doct care e situatia gurilor de canal si a toaletarii arborilor. Asta e Romania si asta e capitala tarii. Cu un singur tur de scrutin si participare liliputana la vot, doamna Firea e general-sef in lupta cu arborii si cu natura”, a declarat la Digi24 politologul Ioan Stanomir.

Dupa aceste declaratii, Gabriela Firea a solicitat sa intervina in direct, explicand ca Bucurestiul  s-a confruntat cu „vijelii si o ploaie abundenta care se intampla o data la 20 de ani, 40 de l/mp in 45 de minute”.

„Au fost afectate multe cartiere, inundate institutii, spitale, Gara de Nord, metroul, semafoarele au fost oprite. Am instituit un comandament de urgenta, am verificat personal operatiunea. Daca un primar general nu s-ar fi implicat personal, proabil, ati fi analizat ca nu ne implicam suficient. Acum, pentru ca am instituit acest comandament cu masuri preventive si pentru prezent, inteleg ca nici asa nu e bine.

Am vrut sa punctez ca actiunea nu a fost electorala, ca nu m-am erijat in general, nu m-am luptat cu capacele si arborii, mi-am facut doar datoria”, a replicat primarul general.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

12 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

12 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

12 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

13 ore ago