politica

Firea este pornita sa il compromita pe Dragnea in ochii pesedistilor. Il acuza ca a pus la cale scandalul cu Halep

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, duminica, referitor la momentul in care a fost huiduita pe Arena Nationala, ca filmuletul aparut a doua zi, care spunea ca de fapt Simona Halep a fost huiduita, a fost facut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

„Va amintiti momentul Arena Nationala- Simona Halep. A doua zi a aparut pe Facebook un colaj ca de fapt nu am fost huiduita eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intentionat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, asa mi-au spus oameni din partid. Pentru ca eu sa am si mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce sa distorsionam adevarul si sa comunicam ca nu eu am fost huiduita de 300 #rezist, ci Halep, noi cu asta ne ocupam? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea sa se perpetueze si sa fiu pusa in situatie negativa. I-am spus sa se scoata acel colag imediat”, a declarat Gabriela Firea, la Romania TV, citata de Mediafax.

Mai multe organizatii PSD au postat pe Facebook, pe 12 iunie, un colaj foto, potrivit caruia ”Simona Halep, marea noastra campioana, a fost huiduita de 20.000 de pe Arena Nationala, dar ”aplaudata de sute de mii de romani, in Piata Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Filmuletul era publicat la o zi dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita, pe Arena Nationala, in momentul in care si-a facut aparitia alaturi de Simona Halep si a luat cuvantul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

3 ore ago

Macron revine si subliniaza: „Nu exclud trimiterea de trupe occidentale in Ucraina. Ce securitate va mai exista pentru Romania, Moldova, Polonia daca Rusia va castiga in Ucraina?”

Presedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina,…

54 de minute ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

O oră ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

O oră ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

O oră ago