Firea il implica si pe sotul ei, Florentin Costel Pandele, in actiunile oficiale ale Primariei Bucuresti. Cine e de fapt primarul Capitalei?

news

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook mai multe imagini de la un eveniment oficial din Bucuresti. In mai multe fotografii apare si sotul Gabrielei Firea, Pandele, alaturi de ceilalti invitati oficial.

Firea anunta foarte mandra ca a inaugurat, alaturi de Robert Negoita, o sala de spectacole multifunctionala in Sectorul 3. Ea a postat mai multe imgaini de la acest eveniment, in care apar si cativa actori cunoscuti. Insa, printre cei prezenti se afla si primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a carui calitate la acest eveniment oficial nu este clara. In afara de cea de sot al primarului Capitalei. Mai mult, Pandele apare si pe scena, alaturi de oficialitatile din Bucuresti, in centrul acestora, parand ca este cea mai importanta persoana prezenta la acest eveniment.

pandele pandele3

„Am inaugurat duminica, impreuna cu primarul sectorului 3, Robert Negoita, o noua sala de spectacole multifunctionala, amenajata in cadrul cinematografului ‘Gloria’, modernizat si consolidat de primaria de sector.

Acum doi ani de zile, Primaria sectorului 3 a preluat in administrare aceasta cladire care, din cauza lipsei investitiilor ajunsese o ruina, si intr-un timp record a adus-o in situatia de a fi una dintre bijuteriile spatiului cultural al Capitalei. Incepand de astazi, fostul cinema Gloria, care a fost inchis pentru ca era degradat, in paragina, se redeschide pentru toti bucurestenii. Este o sala multifunctionala, cu 406 locuri, unde vor avea loc si spectacole de teatru, cinema, sau diverse evenimente artistice si educative, iar in fata cladirii, pe parcursul verii, se vor organiza evenimente culturale deosebite.

Prin bugetul alocat evenimentelor culturale, Primaria Capitalei va derula proiecte si programe astfel incat Bucurestiul sa devina cu adevarat o capitala culturala europeana:

Programul de investitii pentru evenimentele culturale din Capitala este unul generos. Primaria Capitalei a alocat un buget de aproape 30 de milioane de euro pentru teatrele din Bucuresti si sunt mandra ca in acest moment putem sa spunem ca facem si noi eforturi pentru ca Bucurestiul sa devina cu adevarat, nu doar in teorie, o capitala culturala europeana.

La randul sau, primarul sectorului 3 Robert Negoita a explicat ca: ‘Aceasta investitie, cu extindere, consolidare, cu tot, a costat mai putin de 3 milioane de euro, cu TVA cu tot, 11 milioane si ceva de lei. Ca sa avem un termen de comparatie, ma uitam pe internet, Teatrul National, fara extindere, doar consolidare, a costat 60 de milioane de euro. Deci avem satisfactia nu doar de a fi realizat asa ceva, dar si de a face-o cu bani foarte putini.’ Edilul a mai adaugat ca isi doreste ca sala multifunctionala sa fie introdusa, cu sprijinul Primariei Generale, in circuitul cultural bucurestean”, a scris Firea pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: