Firea incepe campania pentru Bucuresti: „Vor bunastare doar pentru clientela de partid”

politica

PSD denunta „bugetul risipei impus de PNL bucurestenilor”, se arata intr-un comunicat transmis luni de PSD Bucuresti.

„Consilierii generali ai Partidului Social Democrat s-au abtinut azi la votul pe marginea Bugetului Capitalei pe 2016, deoarece acesta a fost intocmit si votat de PNL cu nesocotirea evidenta a adevaratelor nevoi ale bucurestenilor. Este un buget construit in stilul consacrat al PDL si preluat acum de marele PNL, cu alocari generoase pentru bancute, statui si panselute, dar insuficiente pentru spitale, scoli, gradinite si alte obiective de investitii care ar putea aduce o crestere a calitatii vietii bucurestenilor”, releva sursa citata.

Potrivit acesteia, un caz special semnalat de consilierii PSD este cel al RADET, pentru care au fost repartizate sume „insuficiente”, atat pentru subventiile acordate populatiei, cat si pentru investitiile necesare.

„Bugetul asa-zis liberal votat azi in Consiliul General a fost alcatuit pe principiul pedelist — austeritate pentru cetateni si bunastare pentru clientela de partid. In felul acesta obiectivul de a aduce Bucurestiul la standardele unei capitale din Uniunea Europeana este tot mai departe”, a declarat presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, citata de Agerpres.

Ea a mentionat ca este „profund dezamagita” de faptul ca actuala majoritate din CGMB nu a ignorat doar propunerile si solicitarile opozitiei, dar a refuzat dialogul cu reprezentantii sindicatelor din RADET si RATB, nemultumiti de acest buget.

„Acest mod de a face administratie publica va trebui schimbat din temelii”, a conchis senatoarea PSD.

Consilierii generali au adoptat, in sedinta de luni, bugetul Capitalei pe 2016.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: