Firea insista ca Dragnea sa fie numit PREMIER: „Ce a facut domnul Dragnea a facut si domnul Iohannis”

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea este „cel mai indreptatit” sa ocupe functia de premier, dupa alegeri.

Intr-o emisiune la RTV, Firea a precizat ca nicio instanta nu a interzis liderului social democrat, Liviu Dragnea, sa ocupe functii in stat. Ea a adaugat ca Liviu Dragnea ar fi „cel mai indreptatit” sa fie propus ca premier, in cazul in care PSD va face parte din majoritatea parlamentara, dar a mentionat ca liderul PSD nu a luat inca o decizie in acest sens.

„Domnul Dragnea nu a fost condamnat cu suspendare pentru coruptie. Este vorba despre dosarul referendumului, iar ce a facut domnul Dragnea la referendum a facut si domnul Iohannis, si tot PNL-ul, si tot PSD-ul, in sensul ca au indemnat lumea sa vina sa voteze intr-un fel sau altul. Nu li s-a spus ‘votati da sau votati nu’, ci doar sa participe la referendum. (…) Nu stim cu ce formula se va duce PSD-ul. Faptul ca se face proces de intentie este ca si cum decizia este 100% luata si deja domnul presedinte (Klaus Iohannis, n.r.) ne spune: ‘Am refuzat-o’. Nu, este normal intai sa asteptam votul romanilor, sa vedem care e structura majoritatii parlamentare”, a spus Gabriela Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: