Firea nu s-a tinut de cuvant si face iar SCANDAL: „Tehnocratia nu salveaza Romania”

politica

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, ataca politicianist guvernul Ciolos, desi a declarat recent, de mai multe ori, ca va avea o campanie pozitiva axata numai pe proiecte, fara a ataca pe nimeni.

Intr-un comunicat de presa, Firea sustine  ca Guvernul a fost declarat corigent la salarizare de catre profesori.

„Profesorii proteseaza azi, si sunt alaturi de ei, pentru ca tehnocratia se vede ca nu salveaza Romania, ci birocratia. Este inadmisibil ca, potrivit grilelor de salarizare propuse de guvernul Ciolos, pentru anumite categorii de cadre didactice si pentru personalul didactic auxiliar salariile propuse sa fie mai mici decat cele actuale, iar debutantii ar fi descurajati sa intre in sistem. Retragerea ordonantei nu rezolva lucrurile, pentru ca problema de fond ramane.

Preocupat de a transfera si cetatenilor o cota din plusul inregistrat de economie, guvernul PSD a lasat o lege a salarizarii ‘la cheie’, care putea fi perfectibila, dar care indeplinea o conditie esentiala: era discutata cu toti actorii sociali.

In prezent, constatam cu regret ca aceasta lege a fost abandonata de guvernul tehnocrat, care desi si-a propus sa vina intr-un timp rezonabil cu un proiect propriu, nu a reusit decat sa agite si mai mult spiritele cu un proiect de Ordonanta de Urgenta care nu rezolva problemele, ba chiar le adanceste, ceea ce a determinat retragerea proiectului si demisia ministrului Muncii”, a declarat  Gabriela Firea.

Acest atac survine la scurt timp dupa ce Firea a declarat ca va sustine o campanie pozitiva, fara atacuri. „Din punctul meu de vedere, imi doresc o campanie curata, o campanie eleganta in care sa se auda proiectele si intentiile pentru bucuresteni”, spunea recent candidatul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: