Firea, omagiu fierbinte adus lui Dragnea: „Daca Victor iubeste Romania trebuie sa puna capat acestor atacuri la adresa lui Liviu Dragnea”

politica

Gabriela Firea a lansat o val de atacuri foarte dure la adresa fostului lider al PSD, Victor Ponta, acuzandu-l ca face jocul celor care  „nu vad cu ochi buni ca PSD a castigat alegerile”.

„Este mai dureros cand te critica un prieten sau un membru a familiei decat adversarii tai. Simt dezamagire ca un coechipier da munitie adversarilor

Mai multi colegi au spus ca trebuie sa vina o zi in care sa se transeze problema: Victor mai este sau nu mai este colegul nostru? Sunt atat de multe probleme iar noi stam sa analizam in fiecare zi daca Victor mai este langa noi?

Nu este nimic intamplator, sunt cateva persoane care ataca sistematic, printre care si Victor, pe presedintele Liviu Dragnea, ironii la adresa premierului, atacuri la adresa majoritatii parlamentare.

Adresez o intrebare simpla, cui folosesc? Folosesc celor care nu vad cu ochi buni ca PSD a castigat alegerile.

Au vorbit vreo 10 colegi, fara sa profereze jigniri la adresa lui Victor. Fiecare si-a exprimat parerea ca trebuie sa inceteze aceste atacuri. Daca Victor iubeste Romania trebuie sa puna capat acestor atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, sa inceteze sa mai sicaneze guvernul”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: