Firea, prinsa de Nicusor Dan cu un fake news de proportii: „I-a detonat in fata. E de rasul-plansul fiecare postare a sa, dar asta le-a intrecut pe toate”

politica

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, demonstreaza cu documente ca Gabriela Firea a mintit cand a spus ca el l-a angajat inapoi in Primarie pe Adrian Bold, „arhitecul sef care a slutit Capitala”.

„Gabriela Firea si-a detonat in fata propriul fake news. Zicea ea intr-o postare, pe care a sters-o intre timp, ca l-as fi numit in functie pe arhitectul-sef Adrian Bold. E de rasul-plansul fiecare postare a sa, dar asta le-a intrecut pe toate.

Aveti, mai jos, cine a semnat pentru reintegrarea lui Adrian Bold in functia de arhitect-sef, pe 28.10.2020, deci cu o zi inainte de a prelua eu mandatul – chiar doamna ex-primar.

Problema serioasa este cate acte de acest fel a mai semnat Gabriela Firea si nu-si mai aminteste de ele. O si mai mare problema este ca Firea nu a intocmit corect actele de demitere, iar instanta a anulat decizia primarului. Din acest motiv Primaria este azi obligata la plata unei sume consistente”, anunta Nicusor Dan pe Facebook.

Adrian Bold a fost arhitect-sef al Capitalei in perioada 1997 – 2008. In 2008, in locul lui Adrian Bold, Sorin Oprescu l-a numit atunci pe Gheorghe Patrascu, fost director general al Directiei de Dezvoltare Teritoriala a Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL).

Mai mult despre: ,

Comentarii: