politica

Firea promite razbunare: „Voi candida din nou la Primarie peste patru ani. Nicusor Dan va esua, dezamagirea va fi puternica”

Gabriela Firea a anuntat, marti seara, la Antena 3 ca va candida din nou pentru postul de primar al capitalei peste patru ani. Ea sustine ca Nicusor Dan va „esua”, ii va „dezamagi” pe cei care l-au votat.

„Dezamagirea bucurestenilor va fi puternica. Cand vii si spui ca de a doua zi rezolvi traficul, apa calda, poluarea, coruptia. Care coruptie in Primarie? Am fost cea mai verificata institutie din tara. Fiecare zi de mandat va fi o noua dezamagire, va esua.

Eram foarte linistita, voiam sa iau o pauza, sa plec in concediu cu sotul, dar m-am decis aseara sa lupt. Aseara a venit sa spuna ce crede in realitate despre problemele din Bucuresti. A spus ca este greu cu termoficarea si nu poate sa o rezolve, ca pasajul Ciurel este bun.

Mandatul lui va fi vanatoare de vrajitoare. Cum sa vii sa spui ca deputat ca unii din primarie vor infunda puscaria. Este amenintare, este influentare a justitiei, CSM ar trebui sa se sesizeze.

Am foarte multa rabdare, mie mi se va da dreptate, ce-i care si-au pus nadejdea in el vor fi dezamagiti.

Voi fi primarul general al celor care m-au votat in Parlament. Voi candida pe lista PSD, in fiecare zi voi demasca neadevarurile care s-au spus despre mine in campanie.

Peste patru ani probabil ca voi candida din nou la Primarie. M-am atasat foarte mult de bucuresteni”, a sustinut Firea la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Masinaria de razboi a lui Putin incepe sa scartaie: pentru prima oara din 1999, Gazprom a raportat o pierdere neta de aproape 7 miliarde de dolari pe 2023

Gazprom, gigantul energetic controlat de stat din Rusia, a fost pe minus anul trecut pentru…

5 ore ago

Hitler ar fi fost invidios: 83% dintre rusi isi exprima totala incredere ca Vladimir Putin „face treaba buna”

Increderea publicului rus in conducerea presedintelui Vladimir Putin a crescut cu 4 puncte procentuale (p.…

2 ore ago

Viktor Orban anunta ca Ungaria isi va spori cheltuielile militare daca razboiul din Ucraina se va prelungi si in 2025

Ungaria va fi nevoita sa-si sporeasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din…

3 ore ago

Planeta maimutelor: „bandele de macaci” din Thailanda au luat cu asalt strazile unui oras turistic, distrugand afisele care cer alungarea lor – VIDEO

Intr-un oras thailandez, macacii au devenit o problema politica inflacarata si manifesta atitudini aproape umana,…

6 ore ago