Firea si Pandele au trimis 150 de autocare cu enoriasi la Sfanta Parascheva. La Iasi, cei doi politicieni au tinut discursuri in fata bisericii

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca primaria Voluntari a trimis la Iasi, la moastele Sfintei Parascheva, nu mai putin de 150 de autocare cu enoriasi. Atat ea, cat si sotul Pandele, nu au pierdut ocazia de a-si face campanie in fata credinciosilor.

Peste 6.000 de oameni din Voluntari si Bucuresti au fost trimisi la Iasi pe banii primariei conduse de Florentin Pandele. La moaste a ajuns, desigur, si cuplul Pandele.

„Sfanta Parascheva, sarbatorita azi, ne-a reunit si anul acesta la Iasi, pentru a inchina o¬†rugaciune, in cel mai longeviv si impresionat pelerinaj anual : au plecat din orasul Voluntari catre Cuvioasa 150 de autocare cu pelerini (al 13-lea an), din Bucuresti si Ilfov, dornici sa se roage la racla Sfintei Parascheva. Sanatate si spor tuturor!”, a scris Firea pe Facebook.

Imediat dupa ce au ajuns la Iasi, atat Firea, cat si Pandele, au tinut neaparat sa le sustina enoriasilor discursuri, chiar in fata bisericii unde de se afla moastele.

firea pandele

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: