„Firea, urmezi! PSD-ul trebuie scos si din Bucuresti”. Anunt dupa victoria motiunii de cenzura

politica

Ciprian Ciucu, lider al PNL Sector 6, anunta ca si Gabriela Firea trebuie sa fie alungata din fruntea Capitalei dupa victoria motiunii de cenzura.

„Sfarsitul epocii Dragnea. Firea, urmezi! PSD-ul trebuie scos si din Bucuresti”, a scris Ciucu pe Facebook.

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, dupa anuntarea rezultatului de la votul motiunii de cenzura, ca cei care se bucura de succesul acestei motiuni vor avea ce regreta in aproximativ sase luni de zile.

„Rezultatul a devenit oficial, motiunea a trecut, urmeaza celelalte elemente procedurale care vor duce ce la constituirea unu alt Guvern. Inca o data va spun tuturor ca cei mai multi dintre cei care se bucura de succesul motiunii vor avea ce regreta in aproximativ sase luni de zile. (…) Cred ca noul Guvern trebuie format din cei care au sustinut motiunea. Trebuie ca ei sa aiba ocazia sa demonstreze oamenilor ca programul cu care vor veni este mai bun decat cel al actualului Guvern”, a declarat, pentru AGERPRES, Dumitru Buzatu.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a fost adoptata, joi, de Parlament, fiind inregistrate 238 de voturi „pentru”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: