Fiul baronului Buzatu de la Vaslui a fost numit secretar de stat. Si mama lui este senatoare PSD

politica

Tudor Buzatu, fiul presedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost numit miercuri in functia de secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciuca. Secretariatul General este condus de Marian Neacsu (PSD), care detine o condamnare penala pentru ca si-a angajat fiica la cabinetul sau parlamentar.

Decizia de numire a lui Tudor Buzatu a fost publicata, miercuri, in Monitorul Oficial.

Citeste si: Clanurile PSD: tatal-baron local, mama-senatoare PSD, fiul-secretar de stat. „Noi suntem o familie de politicieni, doar nu era prost sa refuze”

Tudor Buzatu a fost secretar de stat si in Guvernul Dancila. In 2018, el a fost numit de PSD in aparatul de lucru al Anei Birchall, pe atunci vicepremier responsabil de parteneriatele strategice.

Intrebat in 2018 de Recorder ce il recomanda pe fiul sau pentru aceasta functie, Buzatu a raspuns: „Noi suntem o familie de politicieni. Dumneavoastra ati venit, v-ati luptat cot la cot, v-ati inscris si eu nu v-am promovat? Ce pot sa spun, l-a recomandat organizatia, partidul, si el doar nu era prost sa refuze”.

Chestionat daca numirea fiului sau nu este nepotism, Buzatu a ras:  „Cum sa fie nepotism asta? Poate aveti dreptate (rade ironic). Tatal meu este si el politician”.

Si mama lui Tudor Buzatu are o functie politica bine platita. Aceasta se numeste Gabriela Cretu si este senator PSD.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: