Flori pentru Andreea Moldovan, numerosi brasoveni au venit in fata spitalului. Ea a plecat din Capitala in injuraturile activistelor PSD

news

Mai multi brasoveni au venit, joi, sa ii aduca flori medicului Andreea Moldovan, care si-a reluat deja activitatea la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Brasov.

Moldovan a fost demisa miercuri din functia de secretar de stat de catre premierul Florin Citu. Ea a spus ca se va intoarce pentru a-si desfasura activitatea la spitalul la care lucra. „(Decizia premierului Florin Citu) este o decizie pe care trebuie cu totii sa o respectam”, a spus Moldovan, la iesirea din sediul Ministerului Sanatatii.

„Ma intorc la spital, da”, a afirmat ea, intrebata daca se va intoarce sa lucreze in spital.

Joi, numerosi brasoveni faceau coada la intrarea in spital pentru a-i oferi flori.

Citeste si: Activista PSD Oana Lovin a agresat-o pe doctorita Andreea Moldovan in fata ministerului: „Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito!”

Miercuri, activistele PSD Oana Lovin si Codruta Cerva au injurat-o pe Andreea Moldovan in timp ce parasea Ministerul Sanatatii.

Deputatul USRPLUS Diana Stoica anunta ca ordinul Andreei Moldovan privind carantinarea, care a fost folosit ca pretext pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, a fost aprobat cu unanimitate de voturi de Grupul de suport tehnico – stiintific pentru gestionarea bolilor inalt contagioase.

„Imi scrieti multi aceasta intrebare si stiu ca nimeni nu mai intelege nimic din toata treaba cu ‘azi suntem coalitie, maine va demitem ministrul fara vreo analiza in baza programului de guvernare si fara vreo discutie’. Voi reveni cu mai multe informatii zilele astea, dar pana atunci vreau sa zic cu subiect si predicat si cat se poate de clar:

Ordinul care a fost folosit drept pretext a fost discutat si aprobat prin vot (deci majoritate/unanimitate de voturi) in comitetul tehnico-stiintific, care functioneaza la SGG, adica IN SUBORDINEA PREMIERIULUI CITU.

Exista minuta, se poate cere desecretizarea ei”, a anuntat Diana Stoica pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: