Florida: Un baietel de 11 ani a impuscat alti doi copii de 13 ani dupa o cearta la un antrenament de fotbal american

externe

Un baiat de 11 ani din statul american Florida a fost arestat dupa ce a impuscat doi adolescenti de 13 ani dupa o cearta la un antrenament de fotbal american, potrivit BBC.

Dupa ce s-au batut, aparent pentru o punga de chipsuri, atacatorul a luat o arma din masina mamei sale si a tras un singur foc, ranindu-i pe ceilalti doi baieti, a spus politia. Copiii erau coechipieri.

Ambele victime au ajuns la spital in stare stabila, dupa ce au fost lovite de acelasi glont. Unul dintre adolescenti a fost lovit in brat, iar celalalt in trunchi, necesitand o interventie chirurgicala.

Copilul este acuzat de tentativa de omor de gradul doi.

Probabil ca unii adulti vor fi acuzati, deoarece arma de foc nu a fost depozitata corespunzator intr-o cutie incuiata, a spus seful politiei din Apopka, Mike McKinley.

„Nu ar trebui sa existe copii de 11 ani care au acces la arme si cred ca pot rezolva o disputa cu o arma de foc”, a spus McKinley intr-o conferinta de presa.

Potrivit acestuia, atacuri similare au loc „mult prea des” si copiii care reusesc sa puna mana pe arme par sa devina „in fiecare zi mai tineri”.

Seful politiei a descris incidentul ca fiind o „premiera”, care a depasit cu mult certurile dintre parinti la meciurile sportive ale tinerilor.

Nu a fost clar ce a dus la altercatia initiala, care a avut loc in timpul unui antrenament de fotbal din Pop Warner. Pop Warner – numit dupa un renumit antrenor de colegiu – se descrie ca fiind cea mai importanta organizatie de fotbal pentru tineret, majorete si dans din tara.

Disputa dintre cei trei s-a mutat de langa teren in parcare, inainte ca atacatorul sa ia arma din masina mamei sale, a spus McKinley. Ofiterii au sosit dupa aproximativ patru minute, la scurt timp dupa ora locala 20.20.

Victima care a fost lovita la brat a fost tratata si externata din spital in aceeasi noapte, in timp ce victima lovita in trunchi se afla in stare stabila dupa ce a suferit o interventie chirurgicala.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: