politica

Florin Citu le inchide gura pesedistilor: „Nu am vrut sa fiu votat de Olguta, Ciolacu, Iordache, Tariceanu”

Fostul premier desemnat Florin Citu, care si-a depus mandatul, a declarat vineri ca gandul ca l-ar fi votat Olguta Vasilescu, Iordache, Ciolacu l-a facut sa ia aceasta decizie, precizand ca mandatul sau era de a duce la alegeri anticipate.

”Nu am vrut compromisul cu PSD, sa fiu votat de ei. Nu luam prizonieri, dar ne impuneau apoi secretari, directori si asa mai departe. Dupa ce m-ar fi votat Olguta, Ciolacu, Iordache, Tariceanu… de-aia am luat aceasta decizie. Eu ma lupt de trei ani cu acesti oameni. Cum ar fi fost sa merg eu in Parlamentul Romaniei si sa aud ca striga Olguta dupa mine ‘Votul meu te-a facut premier?’”, a declarat, vineri, Citu.

El a mai spus ca „in Romania am mai avut un premier care a fost tinut de PSD si astazi plateste pentru acest lucru”.

Citu a mentionat ca tara este guvernata si ca, oricum, mandatul sau era limitat si cu directiva clar stabilita de a ajunge la anticipate.

”Romania este guvernata si este stabila. PSD s-a comportat iresponsabil, le-am cerut de 4 luni de zile sa nu mai voteze in Parlament legi care fac rau Romaniei. Ieri au votat o astfel de lege. Cum sa negociezi cu astfel de oameni? Mandatul meu a fost ca sa ramanem pe linia anticipatelor, fapt pe care l-am stabilit cu toti colegii mei”, a mai spus Citu.

„PSD-ul s-a comportat iresponsabil in toata aceasta perioada. Le-am cerut de patru luni de zile sa nu mai voteze in Parlament legi populiste care arunca in aer bugetul. Ieri au votat o astfel de lege. Cum sa negociezi cu acesti oameni? Acesti oameni sunt toxici si cand am spus ‘Romania fara PSD’, asa ar trebui sa fie. Trebuie sa tineti mine ca mandatul meu a fost acela pentru a mentine alegeri anticipate. Era un proiect pe care l-am acceptat impreuna cu toti partenerii din Opozitie. Unii parteneri din Opozitie cu care ar trebui sa mai discutam, care s-au razgandit intre timp”, a mai declarat Citu la Parlament, inaintea sedintei Biroului Executiv al PNL.

Intrebat daca a fost avuta in vedere si varianta in care sa preia guvernul, Florin Citu a spus: „Dar nu cu voturile PSD si ALDE”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

5 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

8 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

7 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

7 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

7 ore ago