politica

Florin Roman ataca violent conducerea PNL dupa ce a fost schimbat din fruntea Camerei Deputatilor: „Fara misei, bodei si gigei in PNL!”

Fostul ministru PNL Florin Roman lanseaza un atac violent la adresa liderilor PNL dupa ce a fost schimbat din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

„Tot eu! Fara misei, bodei si gigei in PNL! Fara turcane! M-am intors!”, a scris Roman pe pagina sa de Facebook.

Florin Roman s-a referit la Mihai ”Misu” Voicu, Lucian Bode, Gigel Stirbu si Raluca Turcan.

Dupa ce a fost demis din functia de ministru al Digitalizarii pentru ca si-a falsificat CV-ul, Roman a ajuns vicepresedinte al Camerei Deputatilor dar a fost schimbat joi si din aceasta functie.

Camera Deputatilor a ales, joi, noua componenta a Biroului permanent – vicepresedintii, secretarii si chestorii.

S-au inregistrat 222 voturi „pentru”, 13 „contra” si doua abtineri pentru lista propusa de liderii grupurilor parlamentare.

A fost pastrata configuratia politica in Biroul permanent, astfel incat PSD detine doua functii de vicepresedinti, una de secretar si una de chestor, PNL are o functie de vicepresedinte, una de secretar si una de chestor, USR – una de vicepresedinte si una de secretar, UDMR si AUR cate o functie de chestor, iar minoritatile nationale – o functie de secretar.

In acest sens, Biroul permanent va fi format din: vicepresedintii Vasile-Daniel Suciu (PSD), Ciprian-Constantin Serban (PSD), Florin Alexe (PNL), Dan Barna (USR), secretarii Alexandra Presura (PSD), Cristian Buican (PNL), Daniel-Codrut Blaga (USR), Ovidiu Gant (minoritati) si chestorii Mitica-Marius Margarit (PSD), George-Cristian Tuta (PNL), Georgel Badiu (AUR) si Denes Seres (UDMR).

Liderii grupurilor parlamentare sunt: Alfred Simonis – PSD, Gabriel Andronache – PNL, Ionut Mosteanu – USR, Csoma Botond – UDMR, Antonio Andrusceac – AUR, Varujan Pambuccian – minoritati.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin roman

Recent Posts

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

2 ore ago

Un consiliu scolar din statul american Virginia ia in considerare restabilirea numelor confederate ale unor scoli

Un consiliu scolar american din comitatul Shenandoah, Virginia, voteaza, joi, daca sa redenumeasca doua scoli…

2 ore ago

Ziua Europei: Cum poate Romania sa devina o tara cu adevarat europeana (P)

Catalin Drula, presedinte USR Am sarbatorit Ziua Europei alaturi de colegii mei din USR si…

3 ore ago