„Foarte tare logica”. Raspuns batjocoritor al sefului PSD cand a fost intrebat despre OUG pe justitie

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca majoritatea in Camera Deputatilor ” se va vedea la primul vot”, in timp ce „majoritatea in plenul Parlamentului este in continuare fara nicio problema”.

Referitor la majoritatea parlamentara, Liviu Dragnea a spus: „Majoritatea la Camera Deputatilor se va vedea la primul vot, ca sa discutam riguros. Majoritatea in plenul Parlamentului este in continuare fara nicio problema”.

In acest context, intrebat de ce proiectele de lege privind modificarea Codurilor Penale nu sunt votate in Camera Deputatilor, care este for decizional si se da OUG, Dragnea a raspuns: „foarte tare logica”.

„Tocmai v-am spus ca colegii mei au prezentat argumente prin care au aratat ca se lungeste foarte mult procesul legislativ si de contestare la CCR a acestor acte legislative. Asta este principala motivatie in ceea ce priveste votul in Camera Deputatilor, sa vedem la primul vot”, a spus el, citat de news.ro.

Lideru PSD a evitat sa spuna daca poarta negocieri cu alte formatiuni politice pentru sustinere in Camera Deputatilor, spunand: „Lucram si procedam la fel cum am procedat pana acum”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: