Fortele de aparare aeriana ucrainene au doborat mai multe rachete rusesti deasupra regiunii Odesa – VIDEO

externe

atac, rachete, rusesc, Ucraina, doborate, Odesa

Fortele Aeriene ale Fortelor Armate ale Ucrainei au prezentat intr-un clip video distribuit pe reteaua sociala Telegram cum aparatorii au doborat tinte aeriene rusesti deasupra regiunii Odesa. Clipul a fost publicat de comandantul Fortelor Aeriene, Mikola Olesciuk.

„Cei care sunt treji, uitati-va la munca de dimineata a soldatilor din Comandamentul Operational Sud impotriva rachetelor de croaziera naziste! 17 septembrie 2023. Regiunea Odesa. Orasul meu preferat poate dormi linistit!” a scris Olesciuk.

Imaginile spectaculoase arata cum fortele de aparare aeriana lovesc in plin o racheta ruseasca, dupa care aceasta explodeaza in aer. In noaptea de 17 septembrie, trupele rusesti au atacat din nou Ucraina. Rachete inamice si drone kamikaze au fost reperate deasupra regiunilor centrale, estice si sudice.

S-au auzit explozii in special in regiunea Odesa, unde ocupantii au lovit o intreprindere agricola, dar din fericire nu s-au inregistrat victime.

De asemenea, rusii au tras rachete S-300 spre Harkov. Patru dintre ele au lovit o intreprindere civila, provocand un incendiu. In total, Rusia a lansat 10 rachete si sase drone asupra Ucrainei in timpul noptii. Fortele de aparare aeriana au doborat 12 tinte.

Reamintim ca noaptea trecuta atacurile rusesti cu drone au vizat si zona ucraineana invecinata cu nordul judetului Tulcea. Un astfel de atac a fost filmat din Periprava. Localnicii au primit un mesaj de avertizare prin RO-Alert. Drona ruseasca a fost atat de aproape de Romania incat i s-a putut auzi motorul, inainte de a exploda.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: