externe

Fortele speciale ale Ucrainei anunta ca nu mai iau prizonieri: „Nu va exista nicio mila, veti fi macelariti cu totii indiferent de pozitie: comandant, sofer, cel care tinteste arma”

Conducerea Fortelor pentru Operatiuni Speciale ale Fortelor Armate Ucrainene (SOF) a avertizat ca artileristii rusi nu vor mai fi luati prizonieri daca bombardeaza zonele rezidentiale.

„Fratia SOF trimite salutari artileristilor rusi! Ati reusit: dupa ce ati bombardat orasele noastre pasnice, rudele si copiii nostri in cel mai brutal mod – voi, viermii, ati devenit tinta noastra principala (…).

De acum incolo, nu vor mai exista artileristi rusi captivi. Nu va exista nicio mila, niciun ‘va rog sa nu ma omorati, ma predau’. Veti fi macelariti cu totii ca niste porci, indiferent de pozitie: comandant, sofer, cel care tinteste cu arma”, au anuntat fortele speciale, citate de Pravda din Ucraina.

SOF a mentionat ca aduna informatii despre cei care au efectuat atacuri asupra cladirilor rezidentiale, gradinitelor, scolilor si spitalelor: „Avem deja informatii despre voi. Si daca am ratat inca pe cineva, este o chestiune de minute pana cand veti fi detectati.”

Un consilier al ministerului de interne din Ucraina confirmar miercuri seara ca o explozie a avut loc in apropierea garii din Kiev.

Compania feroviara de stat din Ucraina a anuntat ulterior ca a fost vorba de un atac aerian rusesc, care a lovit miercuri in apropierea garii din sudul Kievului, unde erau evacuati mii de femei si copii.

Compania de cai ferate, Ukrzaliznitia, a declarat ca nu exista informatii imediate despre victime si ca edificiul a suferit pagube minore. Trenurile circulau in continuare.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Intarziere la aeroportul din Munchen. Activistii Last Generation s-au lipit de o pista

Aeroportul din Munchen a fost inchis pentru scurt timp sambata devreme, dupa ce activistii pentru…

6 minute ago

Chinezii se lauda ca ar fi inventat o baterie auto care se poate incarca in doar zece minute, asigurand o autonomie de aproape o mie de kilometri

Cercetatorii chinezi sustin ca ar fi dezvoltat o baterie auto revolutionara care se poate incarca…

8 minute ago

Colectia de monede a unui magnat danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

22 de minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

23 de minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

29 de minute ago

Volodimir Zelenski da asigurari linistitoare: „Rusii au atins doar prima dintre cele trei linii defensive de la Harkov”

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a subliniat ca rusii nu au atins "linia concreta de aparare"…

39 de minute ago