„A fost halucinant”. Patraru povesteste cum si-a facut aparitia „omul PSD” la TVR. Mesaj la ureche: „Domnul presedinte Dragnea va transmite toate cele bune” – Video

politica

Realizatorul emisiunii „Starea Natiei” a descris intr-un interviu pentru Pagina de Media atmosfera slugarnica fata de PSD care domneste la nivelul conducerii TVR. El a povestit cum s-a intalnit cu „omul” desemat de PSD sa se ocupe de TVR.

„A fost halucinant!”, a spus Patraru.  „Eram la Irina Radu (fosta sefa a TVR) in birou, cand a sunat telefonul. S-a schimbat la fata. A apucat sa-mi spuna mie doar ca e ‘ala de la Partid aici’, cand s-a deschis usa si a intrat cineva. Se repede direct spre mine, nu am avut timp nici sa ma ridic – stateam cu picioarele sub masa. Mi-a strans mana cu ambele maini, puternic, s-a aplecat si mi-a soptit la ureche: Domnul presedinte Dragnea va transmite toate cele bune si va ureaza succes la TVR”, a povestit Patraru.

El spune ca omul trimis de PSD era Florin Paslaru, fost deputat PSD: „Nici nu stiam cine era. Am cautat si eu apoi pe net sa vad cine e, asa am vazut ca e Florin Paslaru, din PSD.”

„Ce a fost asta? Am intrebat-o pe Irina. Nu e in regula. Mi-a spus las-o asa. De ce? Pentru ca Irina mi-a garantat ca nimeni, niciodata, nu ma va suna nimeni sa imi spuna ce sa fac”, a adaugat Patraru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: