Categories: news

Fost jandarm, dupa ce a votat la Roma: „Mi-e rusine cum a ajuns Jandarmeria, am fost si eu la demonstratii in Bucuresti dar nu am mers sa bat omul asa, trebuie, nu trebuie”

Malin Bot a realizat un interviu cu un roman stabilit la Roma, in Italia, care a fost jandarm in Romania. La scurt timp dupa ce a votat, acesta a declarat ca asteapta o „schimbare” in Romania, adaugand ca ii este „rusine” cand vede ce a ajuns Jandarmeria Romana.

„Eu am facut un an de zile armata ca jandarm. Acum mi-e rusine cand vad jandarmul, ca eu stiu ce am facut cand am fost jandarm si ce fac ei acum. Am fost si eu la demonstratii in Bucuresti, in padure dupa hoti, dar nu am mers sa bat omul asa, trebuie, nu trebuie, om cinstit care este la protest.

Eu daca mergeam la 10 august cu copilul asat mic, are un an de zile, si ma gazau cine stie ce se intampla cu el. Omul ala a murit acolo de la gace (Ilie Gazea – n.red.)”, a spus barbatul.

„Trebuie ca noul guvern sa faca ceva cu jandarmii astia. Care-i responsabil de 10 august, care-i implicat in campania lui Dancila, am vazut la Timisoara comandantul Jandarmeriei. Daca se schimba ceva in Romania, sunt primul care ma intorc”, a adaugat fostul jandarm.

Aproximativ 300.000 de votanti romani in Diaspora s-au inregistrat in primele doua zile de vot. Urmeaza inca o zi.

Sambata, inainte de ora 21.00, ora Romaniei, votasera peste 280.000 de romani din Diaspora. Votul continua inca o ora sau doua in Europa, in functie de orele locale.

Prezenta la vot in diaspora a depasit-o pe cea din turul intai din 2014, cand la vot s-au prezentat putin peste 160,000 de romani din strainatate.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Simion si Neamtu s-au dus la curtea lui Gigi Becali sa-i ceara bani. Replica bogatasului: „Am dat bani si PSD-ului”

Liderul AUR, George Simion, si Mihail Neamtu l-au vizitat joi pe Gigi Becali la palatul…

16 minute ago

Zaharova, delir: „Din punct de vedere istoric, limba moldoveneasca este mai veche decat limba romana”. Maia Sandu, acuzata de „nazism”

Politica presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, este comparabila cu experimentele celui de-al Treilea Reich in…

O oră ago

Coalitie guvernamentala cu extrema dreapta in Croatia. Conservatorii ii aduc la putere pe AUR-istii locali

Conservatorii la guvernare ai Croatiei au facut miercuri un pas important, formand o coalitie cu…

47 de minute ago

„Nemurirea digitala”. Invierea digitala a mortilor cu ajutorul AI ridica preocupari etice

Progresele AI deschid calea pentru o noua oportunitate de reconectare cu cei dragi care au…

O oră ago

Putin, paralel cu realitatea la parada de 9 Mai. Invadatorul Ucrainei acuza Occidentul de „revansism, colonialism si starnirea de conflicte regionale”

Presedintele rus Vladimir Putin a tinut joi un discurs sfidator, criticand Ucraina si aliatii sai…

2 ore ago