Fost MARE fotbalist al Romaniei il executa pe Rus: „JEGULE, sa nu cumva sa ne intalnim pe strada!”

news

Declaratiile scandaloase al vicepresedintelui PSD Ioan Rus isca in continuare furie printre romani. Fostul international roman Daniel Prodan spune lucrurilor direct pe nume.

”Bai, Ioan Rus, s-ar putea nevasta-ta sa fie curva si copiii tai sa fie golani! Bai, jegule, sunt Daniel Prodan!”, a notat fostul jucator al echipelor Steaua, Atletico Madrid si Glasgow Rangers.

”Bai, jegule, Ioan Rus, baga-mi-as … in ma-ta, … gat, tu imi faci mie familia si copiii curva? Jegule, sa nu cumva sa ne intalnim pe strada!!!”, a revenit Prodan.

prodan

Ioan Rus a declarat, la o emisiune la Digi 24, in contextul in care vorbea despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia muncind in constructii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, ca ”de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva”.

”Romania are trei milioane de oameni, sa zicem, din forta activa, in acest moment, in occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”, a declarat Ioan Rus, miercuri seara, la o emisiune a postului Digi 24.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: