Fost secretar de stat: Marcel Ciolacu, „un idiot agramat”, are un impact mai mare pe Facebook decat liderii USR-PLUS

politica

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, atrage atentia ca postarile lui Marcel Ciolacu, „un idiot agramat”, au un impact mult mai mare decat cele ale liderilor USR-PLUS, in conditiile in care Facebook-ul este principalul motor de comunicare al Aliantei.

„Comunicarea PSD-ului este din ce in ce mai buna si foarte disciplinata”, atrage atentia Nicolae.

„Facebook-ul este principalul motor de comunicare al Aliantei USR PLUS. O analiza rapida pe ultima luna ar trebui sa fie un cosmar pentru echipele de comunicare ale Aliantei.

Ciolacu, un idiot agramat, are o medie de SHARE-uri peste numarul de like-uri impreuna a trei dintre patru cei mai importanti si mai promovati oameni din Alianta. Are postari cu peste 46.000, 22.000 si 16.000 de like-uri si un maxim de peste 9200 de share-uri. Media de SHARE-uri este de peste 10 ori mai mare comparativ cu media lui Dacian Ciolos la un numar de urmaritori de peste 14 ori mai MIC.

Mai pe larg:

In ultima luna Dan Barna are o medie de sub 900 de like-uri pe pagina si sub 150 de share-uri (peste 132.000 de urmaritori) iar Cristian Ghinea mana lui dreapta de sub 150 like-uri si sub 40 de share-uri pe postare (peste 61.000 de urmaritori).

Dacian Ciolos undeva sub 2.500 like-uri (cu peste 423.000 de urmaritori) si sub 300 de share-uri iar Dragos Tudorache mana lui dreapta sta mai prost ca Cristian Ghinea (ce e drept are cam de 9 ori mai putini urmaritori ca el) cu o medie de sub 20 de share-uri.

Ciolacu are un pic peste 27.000 de sustinatori pe facebook.

Pagina lui Dan Barna are aproape 124.000 de like-uri. Conform ultimului exercitiu democratic din USR are sustinerea a peste 11.000 de membri de partid. Este politicianul nou in care s-au bagat cei mai multi bani publici pentru imagine. Pagina lui Cristian Ghinea are peste 58.000 de like-uri. Este considerat cel mai important om din echipa lui Dan Barna. Pagina lui Dacian are aproape 407.000 de sustinatori iar cea a lui Dragos Tudorache aproape 6.000.

Comunicarea PSD-ului este din ce in ce mai buna si foarte disciplinata”, a concluzionat Valeriu Nicolae.

Foarle multe dintre postarile lui Ciolacu au un numar atat de mare de share-uri pentru ca siunt distribuite de sute de organizatii PSD din tara, chiar si de organizatii de la nivel de comune. Iata un exemplu, cum este distribuita cea mai recenta postare a Ciolacu: cel putin trei organizatii PSD din Fieni l-au distribuit pe seful PSD.

Mai mult despre: ,


Comentarii: