Fosta IUBITA a copilotului de pe Germanwings face DEZVALUIRI. Iata de ce Lubitz a prabusit INTENTIONAT avionul

news

O fosta iubita a copilotului care a cauzat tragedia din Franta a dat detalii despre personalitatea acestuia si explica motivele gestului sau.

„Andreas Lubitz planuia de mult sa faca un gest spectaculos pentru ca toti sa isi aminteasca de el”, a declarat femeia, vineri noapte, citata de The Telegraph. Ea l-a descris pe pilot drept o persoana „tulburata”, capabil sa ascunda multe secrete.

Femeia a acordat un interviu publicatiei germane Bild, care i-a atribuit un nume fals, Maria. Ea are 26 de ani.

Maria a povestit ca atunci cand a auzit de tragedie si-a adus aminte ca pilotul spunea ca doreste sa faca ceva pentru „a schimba sistemul”, pentru ca „toti sa isi aduca aminte de el”.

„Atunci nu avea niciun sens, dar acum inteleg”, a completat Maria.

Ea a mai povestit ca s-a despartit de Andreas Lubitz „dupa ce a vazut ca acesta avea o problema”. „In timpul discutiilor, el devenea violent si striga. Noaptea, el se trezea strigand ‘Ne prabusim'”.

„Am discutat intotdeauna foarte mult despre serviciu si atunci el devenea alt om, se enerva cu privire la conditiile de munca. Bani insuficienti, frica pentru locul de munca, prea multa presiune”, afirma femeia.

Noi informatii arata ca pilotul tocmai fusese parasit si de cea mai recenta iubita. El a incercat disperat sa o recastige, cumparandu-i un automobil Audi, insa nu a avut succes.

Anchetatorii au desoperit zilele trecute ca Andreas Lubitz suferise o grava depresie in urma cu sase ani si era de atunci sub supraveghere medicala periodica. Copilotul a traversat ”un episod depresiv greu” in 2009 si a urmat un tratament psihiatric.

Copilotul Andreas Lubitz, care se afla singur in cockpit, se pare ca a prabusit avionul intentionat, a declarat joi procurorul francez implicat in dosarul accidentului avionului Airbus A320 soldat cu moartea a 150 de persoane, printre care cei sase membri ai echipajului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: