Fosta prezentatoare Romania TV: „Fereasca-ne Dumnezeu, Darius Valcov se vrea guvernator al BNR”

politica

Paula Rusu, fosta prezentoare a postului pesedist Romania TV, se arata ingrozita de posibilitatea ca Darius Valcov sa ajunga guvernator al BNR. Informatii in acest sens au inceput sa circule insistent in mediul politic, mai ales dupa ce Valcov a anuntat ca Mugur Isarescu va fi schimbat.

„Varcolacov se vrea guvernator BNR. Fereasca-ne Dumnezeu!”, a scris Paula Rusu pe Facebook despre Darius Valcov.

Informatii in acest sens are si Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential.

„Valcov de la pompe funebre se viseaza viitorul guvernator al BNR. Stapan peste lingouri (lui nici nu-i plac), peste rezerva valutara, peste tiparnita.

Tara ar ajunge un cimitir in care asta si-ar ascunde cate un tablou furat de prin muzee.

Ar umple sacosa cu hartii noi in subsolul de pe Lipscani si nefericita de prietena ar umbla peste tot dupa el cu cardul ei magic”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Darius Valcov vrea sa-l dea afara pe Mugur Isarescu

Valcov a sugerat, duminica, la Antena 3,  ca Mugur Isarescu va fi inlocuit de la BNR. Intrebat despre posibilitatea ca Mugur Isarescu sa primeasca un nou mandat la conducerea BNR: ”Cred ca este bine ca fiecare sa se gandeasca la ce are de facut, la cariera lui, uneori e bine sa lasam locul si altora. Este parerea mea personala”.

Valcov a atacat dur BNR si bancile, cerand Bancii Centrale sa fie mai ”patriotica”: ”Fibra este patriotica, nu nationalista. Asta cerem BNR. Nu sunt suficient de patrioti. Interesul romanilor trebuie sa fie pe primul loc, nu interesul BNR”.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: