Fosta prietena a unui important producator de la Antena 3: „Scarba fie cu tine! Peste 15 ani te va ajunge dispretul propriului copil, lucrezi pentru niste criminali”

news

Raluca Feher, unul dintre cele mai cunoscute nume din advertisingul autohton, fosta jurnalista, publica un text taios la adresa unui important producator de la Antena 3 cu care pe vremuri a avut o relatie de stransa prietenie.

„Posibil ca prietenul meu sa fie intangibil pe dinafara. Dar pe dinauntru o sa fie rupt de ceea ce se va intampla peste cel mult 15 ani. Dispretul propriului copil. Caci sigur se va intampla. Asa cum dispretul fostilor lui prieteni, aia care au impartit cu el o bere, o tigara, o femeie, o vacanta, l-a ajuns din urma”, a scris Feher pe blogul ei.

„Cunosc un om care lucreaza la Antena 3 pe o functie zdravana. Il stiu de cand ciordea din poseta ma-sii ca sa aiba de-o bere, il stiu de cand iesea pe strazi urland ca am invins dupa victoria inepta a lui Emil, il stiu de cand manca snitele maica-mii si se declara monarhist. Am vorbit cu el in 2009, inainte de alegerile prezidentiale, Mihaela, dragostea mea&co. Mi-a spus ca trebuie sa inteleg ca daca votez cu Basescu il las fara serviciu pentru ca dictatorul ii va inchide pravalia.

Bai, esti nebun, de ce nu o inchide de acum? De ce ii trebuie al doilea mandat ca sa faca ceva ce poate face acum?

Nu intelegi nimic, asa mi-a zis atunci. Mi-am zis ca e spalat pe creier, e speriat omul.Cine stie ce le zic aia la serviciu?

Apoi l-am reintalnit in 2013. Mi-a povestit cum a fost in California sau Nevada unde s-a dus cu gasca de boiernasi ca sa ridice premiul luat de fapt de Cristi Tamas, un operator stralucit care, ca sa vezi ironie, a filmat hazul american al pacaliciului spagatist, al ursachelui buhait (sotul jurnalistei care se pierde in marea de rahat care e Antena), si al predicatorului rujat.

Trecuse spaima, dictatorul, chiar si asa, ales, nu inchisese A3 in ciuda tunului de zoaie care tragea non-stop in Cotroceni. Iar prietenul meu avea o barba de 5 zile pe obrazul care nu se crapase caci dedesubt nu exista nicio urma de activitate tectonica nascuta dintr-o crispare morala.

“Iau bani de la un nemernic, un securist ticalos care s-a protapit in usa latrinei tranzitiei si care percepe ca o mamasa cu mustata, o taxa uriasa ca sa ne facem nevoile.”

Nu s-a gandit la asta.

E adevarat ca nici eu nu am comentat cand eram angajata lui Cancescu la Brasov, senator, prefect, nspe dosare penale. Nu le avea atunci, in 1994, ci acum. Nu am comentat nici mai tarziu, cand am lucrat la Sarbu unde am bagat la negru, fara carte de munca pentru ca eram pulimea. Nici impotriva lui Vantu nu m-am intors, chiar mi-a placut de el, asa am ajuns in 1999 sa fiu corespondent NATO si apoi de razboi, in Iugoslavia.

Dar aveam scuza ca aveam 25 de ani.

Eram o cretina entuziasta intr-o tara unde nu exista coruptie, dosare penale, minerii puneau panselute si liderii sindicali puneau 6 kile de osanza pe ei dupa fiecare negociere cu politicienii.

Dar am imbatranit si am inceput sa imi puta jegul din presa romaneasca.

Si nu ma pot opri sa nu ma gandesc la fostul meu prieten.

Cat de multi bani vrei sa faci, cat de disperat esti ca sa fii producator la acest post de televiziune care reprezinta pionieratul asasinatului mediatic si care a reusit sa duca la perfectiune asasinatul mediatic?

La un salariu de 8000 de euro pe luna, cat spune fostul meu prieten ca face, inmultit cu cel putin 10 ani de cand e la Antene, daca ar avea o urma minuscula, o amintire a unei amintiri a unei amintiri despre cine era acum 20 de ani, ar spune ca si-a facut malaiul si ar pleca.

S-ar uita cum se joaca ala micu, fara sa stie ca taica-su lucreaza pentru niste criminali si si-ar spune ca nici nu vrea sa afle.

Caci cum i-ar putea explica de ce a facut asta atata timp? De ce a ramas?

Pentru ca nu avea bani de scutece? Pentru ca era tanar si isi facea meseria? Ca ii placea puterea?

Da. Asta inteleg. Iti place puterea.

Esti serif la televiziunea aia care scoate in strada pensionari cu mintile ferfenitite, televiziunea care l-a promovat oracol pe unul ca Ciuvica. Poti sa spui orice fara sa patesti nimic, dictatorul, lovitura de stat, mineriada, Soros, Kovesi.

Nimeni nu iti face nimic. Esti intangibil.

Posibil ca prietenul meu sa fie intangibil pe dinafara. Dar pe dinauntru o sa fie rupt de ceea ce se va intampla peste cel mult 15 ani. Dispretul propriului copil. Caci sigur se va intampla. Asa cum dispretul fostilor lui prieteni, aia care au impartit cu el o bere, o tigara, o femeie, o vacanta, l-a ajuns din urma.

Scarba fie cu tine, stii tu cine!!!”, a scris Feher pe blog.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: