Fostul sef al SPP anunta ca Dragnea nu o mai duce mult la sefia PSD. Cine ii va lua locul: „Ea este cel mai valoros comunicator al PSD, mai bun decat Firea si Dancila”

politica

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, vorbeste intr-o postare pe Facebook despre inlocuirea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD. El enumera mai multi posibili viitori sefi si PSD, laudand-o in mod special pe Lia Olguta Vasilescu.

„Multi ma intreaba pe Facebook de ce o sustin pe doamna Vasilescu. Nu am niciun interes! O sustin din convingere! O cunosc de cand activa in PRM si ma critica, impreuna cu doamna Daniela Buruiana, dar spre deosebire de colega sa, o facea in mod corect, corectitudine care o caracterizeaza si acum. Faptul ca ne-am privit ca adversari la un moment dat, nu ma impiedica sa observ calitatile in domeniul politic si in cel administrativ ale doamnei Vasilescu. Eu o consider cel mai valoros comunicator al partidului, mai bun decat doamna Firea, si cu mult mai bun decat doamna Dancila! Este de fapt cel mai valoros lider al PSD in acest moment, si cel mai valoros membru al Cabinetului! Este un pericol pentru Statul Paralel! Daca ar avea puterea sa decida, multe s-ar schimba in Romania! Aceste aspecte au fost constatate si de cei din structurile de forta si au decis sa o elimine din viata politica cu orice risc! Pana acum nu au reusit, si sper sa nu o faca nici in viitor!”,  a scris Iliescu.

Apoi, el vorbeste despre inlocuirea lui Liviu Dragnea.

„Partidul are inca multi oameni valorosi, incepand cu Serban Nicolae, continuand cu Adrian Tutuianu, Corina Cretu, Mihai Fifor si nu in ultimul rand Gabriela Vranceanu Firea, de care avem nevoie sa preia, atunci cand se va impune, conducerea partidului. Nu pentru ca imi doresc inlocuirea domnului Dragnea de la conducerea partidului dar acesta este mersul firesc intr-o formatiune politica de o asemenea anvergura, de o asemenea importanta! Ce bine ar fi daca aceste valori autentice ar fi lasate sa isi faca datoria…”, a mentionat fostul sef al SPP.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: