Fotografia judiciara a fostului presedinte Donald Trump a fost data publicitatii – VIDEO

externe

Donald Trump, imunitate, presedinte, respingere, acuzatii penale, alegeri

Fotografia judiciara a fostului presedinte american Donald Trump, facuta in timpul scurtei sale sederi intr-o inchisoare din Georgia, unde a fost inculpat pentru presiunile electorale din 2020, a fost data publicitatii joi seara, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Instantaneul istoric, in care miliardarul apare cu fata posomorata si sprancenele incruntate, este prima fotografie judiciara a unui fost presedinte american.

Acest „mugshot” realizat in serviciile serifului capitalei statului Georgia a aparut instantaneu pe primele pagini ale presei americane si a facut inconjurul retelelor de socializare.

Eliberat pe o cautiune de 200.000 de dolari, favoritul alegerilor primare republicane pentru alegerile prezidentiale din 2024 a parasit rapid aceasta inchisoare din Atlanta intr-un convoi si in conditii de inalta securitate.

 

Trump este „inregistrat” ca orice inculpat urmarit penal, cu caracteristicile sale fizice detaliate: 1m90, 98 kg, par blond si numarul de inregistrare P01135809.

Imediat dupa ce a trebuit sa treaca prin aceasta procedura legala si inainte de a se imbarca din nou in avionul sau privat, Donald Trump a denuntat un „simulacru de justitie” si o „ingerinta electorala” din partea autoritatilor statului Georgia care l-au inculpat.

„Nu am gresit cu nimic” punand la indoiala rezultatele alegerilor prezidentiale din 2020 castigate de Joe Biden, a dat asigurari miliardarul republican acuzat ca a incercat sa modifice rezultatele acestor alegeri.

Inainte de Donald Trump, mai multi dintre cei 18 coacuzati in acest proces au trecut in aceasta saptamana prin inchisoarea din comitatul Fulton, o unitate supraaglomerata si cunoscuta pentru conditiile insalubre.

Toti au fost acuzati pe 14 august de incercari ilegale de a modifica rezultatul alegerilor din 2020, castigate in acest stat cheie de actualul presedinte democrat Joe Biden.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: