Fox News se razboieste cu CNN, ii da lectii de deontologie: „Nu si-au putut ascunde satisfactia ca Trump a plecat de la Casa Alba”

externe

Trump, punere sub acuzare, rebeliune, 6 ianuarie 2021, proces, documente, alegeri, sondaje

Fox News, post de stiri care l-a sustinut pe Donald Trump, a remarcat furios ca jurnalistii CNN si-au manifestat bucuria in momentul in care Donald Trump parasea Casa Alba.

„Prezentatorii CNN nu si-au putut ascunde bucuria ca Trump pleaca de la Casa Alba: ‘Arata ca un omulet'”, a titrat Fox News.

„El a devenit din ce in ce mai mic si din ce in ce mai lipsit de curaj”, a spus Dana Bash de la CNN, relateaza Fox News.

„CNN a fost atat de nerabdator sa sarbatoreasca plecarea lui Trump incat producatorii si prezentatorii hiper-partizani ai postului nu au putut rezista sa isi exprime opinia despre actualul comandant suprem”, a scris revoltat Fox News.

Astfel, unul dintre principalii prezentatori ai CNN, Jake Tapper a declarat in timp ce Trump se pregatea sa urce la bordul elicopterului Marine One ca acesta a avut un comportament „rusinos”.

„Acesta este un caz scoala de cum sa nu parasesti Casa alba. Sa te vaicaresti si sa plangi, sa-ti inciti suporterii, sa pui la cale o insurectie. Si pe drumul spre iesire, el si-a gratiat amicii”, a spus realizatorul CNN, citat de Fox News.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: