Fratia PENALILOR. Nicusor Constantinescu are un nou avocat SURPRIZA, care are propriile probleme cu justitia

news

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, a confirmat pentru agentia de presa MEDIAFAX ca este avocatul fostului presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, in dosarul Centrului Militar Zonal.

„Am depus delegatie de reprezentare la Inalta Curte de Casatie si Justitie”, a precizat, pentru Mediafax, Alina Bica.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta a fost condamnat, pe 29 iunie, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Centrului Militar Zonal, decizia Curtii de Apel Constanta fiind definitiva. Nicusor Constantinescu a apelat la o cale extraordinara de atac si a contestat decizia la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In rechizitoriul procurorilor se arata ca, in perioada 2009 – 27 noiembrie 2013, Nicusor Constantinescu nu si-a indeplinit sau si-a indeplinit in mod defectuos, in mai multe randuri, obligatiile de presedinte al CJ Constanta, potrivit articolului 76 din Legea 446/2006.

Procurorii il acuzau pe Nicusor Constantinescu si ca a incercat de mai multe ori sa evacueze institutia din sediul pe care il ocupa, fapte care au provocat vatamari ale drepturilor si intereselor legale ale Ministerului Apararii Nationale, precum si pagube acestei institutii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: