Fratia penalilor. Udrea ii apara acum pe Ghita si Ponta: „Se fac ABUZURI in numele justitiei”

politica

Elena Udrea spune ca acuzatia procurorilor la adresa lui Victor Ponta reprezinta o „exagerare” si nu crede ca Sebastian Ghita i-ar fi dat bani fostului premier pentru a obtine un loc eligibil in Parlament, informeaza Agerpres.

„Nu cred ca intre domnul Ponta si domnul Ghita relatiile sunt de natura incat noi sa suspicionam ca a fost pus pe lista pentru asa ceva. Cred ca este o exagerare si mi s-ar parea interesant daca domnului Blair i se va pune control judiciar, eventual pentru ca a acceptat, este o complicitate la aceasta fapta. Cred ca este prea mult si nu cred numai eu. Din ce constat din dezbaterea publica, foarte multi au inceput sa inteleaga ca este prea mult.

Daca atunci cand eu am fost arestata cu sase capete de acuzare si inca patru dupa aceea, poate unora li s-a parut ceva normal, asta era acum un an si opt luni, a venit momentul in care foarte multi, cei mai multi, incep sa inteleaga ca nu poti sa faci justitie incalcand legea si ca nu poti sa faci astfel de abuzuri in numele justitiei. (…) Este abuziv sa spui ca un politician a avut castig in aplauze sau a avut castig in voturi”, a declarat vineri Udrea, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, intrebata de jurnalisti despre noul dosar deschis de DNA lui Victor Ponta.

Udrea sustine ca nu stie sa se fi dat bani pentru ca cineva sa obtina un loc eligibil pentru Parlament. „Nu este cazul domnului Ghita sa il fi platit pe domnul Ponta”, a adaugat aceasta.

Elena Udrea considera ca, pentru unii procurori DNA, a devenit o infractiune obtinerea de capital politic.

„Asta arata de fapt ca batalia este pentru cine are mai multa putere in Romania. Au putere in Romania politicienii, care sunt mandatati practic, asa cum sunt ei, buni, rai, precum este societatea, de popor sa il reprezinte, sau au puterea unii procurori”, a mai spus Udrea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: